Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Cubix 6 – Venskabeligt sammenstød. Episode 17-19

7. juni 2007 af Henrik Andersen

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Cubix 6 – Venskabeligt sammenstød. Episode 17-19 billede

På denne 6. udgivelse om Cubix’s eventyr, møder han blandt andet den Mørke Cubix, der virkelig kræver alle hans robot kræfter for at slå.

Så er der igen mulighed for at drage på eventyr med robotten Cubix, hans ven Conner og alle deres fælles venner i Bobleby. Serien har tidligere været vist på Tv, og nu er det så muligt, for første gang at stifte bekendtskab med indbyggerne i fremtidsbyen Bobleby.

På denne 6. DVD i serien er der 3 afsnit, af hver cirka 23 minutters varighed. Nedenstående er et kort referat af hvert afsnit.

Venskabligt sammenstød.

Bottierne og Cubix hjælper en gruppe af usårlige Crash-Test robotter, men da robotterne vender sig mod Bottierne, er spørgsmålet: Hvordan bekæmper man en hær der er usårlig? Et spørgsmål der bliver besvaret på den hårde måde, og det kræver igen stor opfindsomhed og ikke mindst store robotkræfter fra Cubix for at klare ærterne.

Tyrannix.

Det er tid for den årlige Tricoball konkurrence, og Bottiernes hold overrasker alle ved at tage dinosaur robotten fra den nye Jurrasix serie med.
Men Cubix og alle hans venner på holdet får brug for mere end teamwork, for at vinde. Da den mørke Cubix pludselig ændre form til Tyrannosaurix og deltager i konkurrencen, bliver reglerne lavet om og en spændende kamp kan begynde.

Morgendagens robotter.

Robix Corp præsenterer deres nyeste robotter, Demolishix, Correctix og Endurix, som har evnen til at teleportere sig til et hvilket som helst sted man ønsker. En rigtig smart ting at kunne, da det med sikkerhed vil gøre hverdagen nemmere for de fleste. Men noget går gruelig galt da den mørke Cubix dukker op, og opsluger Maximix, Dondon og selv Endurix. Pludselig står den uhyggelige robot ansigt til ansigt med Cubix, der må bruge alle sine kræfter på at besejre sin ærkefjende.

Historierne om Cubix og bottie’erne er flot animeret. Der er virkelig kræset om de computer skabte billeder, og der er mange detaljer at finde for de nysgerrige. Hele universet som serien foregår i er godt bygget op, og man er ikke i tvivl om, at her kan alt ske. Der er gode robotter og der er de onde ledet af superskurken Doktor K. Alle arketyper, men det gør bestemt ikke noget, at det hele er en smule karikeret. For der hersker slet ingen tvivl om at det er stor underholdning blot for underholdningens skyld.
Denne serie henvender sig mest til drenge i børnehavealderen, selvom de lidt ældre også sagtens kan få deres umættelige action lyst styret, for der er bestemt fart over feltet når Connor, Cubix og de andre slår sig løs. Der er rigeligt med plads til at man kan sidde og drømme med og ønske sig en robot som Cubix. For hvem ville ikke ønske sig en robot der kan træde til når det virkelig brænder på.
Cubix kan varmt anbefales, og den flotte computeranimation gør, at voksne og folk der har interesse inden for denne genre, også kan få noget ud af at kigge med.

Der er ikke noget ekstramateriale at finde på denne DVD udgivelse.

Historierne om Cubix og hans venner kan ses med Dansk, Svensk og Norsk tale, og synkroniseringen virker fint. Billedet står flot og dermed kan de Danske udgivere On-Air være ganske tilfredse med deres Cubix udgivelser.

DVD’en er venligst udlånt af One Air Video.

Titel: Cubix 6 – Venskabeligt sammenstød. Episode 17-19
Original Titel: Cubix 6 – Robots for everyone. Episode 17-19.
Premieredato: 19. marts 2007
Instruktør: Cinepix.
Skuespillere: Andrew Rannels, Veronica Taylor, Rachael Lillis, Dan Green, Jimmy Zop Cinepix, Ed Raul.
Spilletid: 69 min.
Selskab: Cinepix, Inc. 2001.
Genre: Tegne- og animationsfilmbanner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...