Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Cubix 7. Mediestorm. Episode 20 -23.

11. juni 2007 af Henrik Andersen

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Cubix 7. Mediestorm. Episode 20 -23. billede

Cubix og hans venner er igen på nye eventyr, og endnu engang er det fornøjeligt at være i deres selskab. Denne 7'ene udgivelse i serien er topunderholdning for raske drenge.

Så er der igen mulighed for at drage på eventyr med robotten Cubix, hans ven Conner og alle deres fælles venner i Bobleby. Serien har tidligere været vist på Tv, og nu er det så muligt, for første gang at stifte bekendtskab med indbyggerne i fremtidsbyen Bobleby.

På denne 7. DVD i serien er der 4 afsnit, af hver cirka 23 minutters varighed. Nedenstående er et kort referat af hvert afsnit.

Medie storm

Der er en lyseslukker i Boblebys robot-drage konkurrence, den jaloux Antonio, den nye svævende vejrkontrol Robot. Med hjælp fra vejret planlægger den at angribe Bobleby og børnene, for at kunne holde sin placering i konkurrencen. Og når en vejrrobot går grassat er den ikke nem at styre, heller ikke for Cubix.

Bobleby drømmer

Dr. K hypnotiserer alle Boblebys robotter, og får dem til blindt at adlyde og hjælpe ham med hans forbryderiske plan. Bottierne finder ud af, at den eneste måde de kan få deres robotter tilbage på, er at sende Cubix ind i den bizarre drømmeverden. Cubix skal finde dem alle, og vække dem. Det er selvfølgelig den nederdrægtige Doktor K der står bag og, det bliver bestemt ikke en nem opgave for den ellers erfarne Cubix.

Cirkus

Cirkus er kommet til Bobleby. Men da Bottierne render ind i en trapez robot der løber for sit liv, indser de at der er noget der er helt galt. Mens de hjælper deres nye ven med at finde hendes forsvundne hukommelse, opdager de en underjordisk EPU hjernevaskelses maskine, der er blevet bygget for at kunne slette robotternes hukommelse. Hvem mon står bag disse skurke streger?

Klank

Bottierne finder og aktiverer den sidste af de mekaniske mænd, der høre til den første generation af Boblebys robotter. Men da den gamle maskine har svært ved at tilpasse sig den moderne verden, tilføjer børnene en EPU til hans system. Det giver ham utallige kræfter, og en lyst til at finde hans tidligere herre, den sjove robotelskende dreng, som han kom så godt ud af det med for længe siden. Det viser sig at denne lille søde dreng er blevet voksen og nu er knap så nuttet, for han er nemlig ingen ringere end den fæle Doktor K.

Historierne om Cubix og bottie’erne er flot animeret. Der er virkelig kræset om de computer skabte billeder, og der er mange detaljer at finde for de nysgerrige. Hele universet som serien foregår i er godt bygget op, og man er ikke i tvivl om, at her kan alt ske. Der er gode robotter og der er de onde ledet af superskurken Doktor K. Alle arketyper, men det gør bestemt ikke noget, at det hele er en smule karikeret. For der hersker slet ingen tvivl om at det er stor underholdning blot for underholdningens skyld.
Denne serie henvender sig mest til drenge i børnehavealderen, selvom de lidt ældre også sagtens kan få deres umættelige action lyst styret, for der er bestemt fart over feltet når Connor, Cubix og de andre slår sig løs. Der er rigeligt med plads til at man kan sidde og drømme med og ønske sig en robot som Cubix. For hvem ville ikke ønske sig en robot der kan træde til når det virkelig brænder på.

Cubix kan varmt anbefales, og den flotte computeranimation gør, at voksne og folk der har interesse inden for denne genre, også kan få noget ud af at kigge med.

Der er ikke noget ekstramateriale at finde på denne DVD udgivelse.

Historierne om Cubix og hans venner kan ses med Dansk, Svensk og Norsk tale, og synkroniseringen virker fint. Billedet står flot og dermed kan de Danske udgivere On-Air være ganske tilfredse med deres Cubix udgivelser.

DVD’en er venligst udlånt af One Air Video.

Titel: Cubix 7. Mediestorm. Episode 20 -23.
Original Titel: Cubix 7 – Robots for everyone. Episode 20-23.
Premieredato: 19. marts 2007
Instruktør: Cinepix.
Skuespillere: Andrew Rannels, Veronica Taylor, Rachael Lillis, Dan Green, Jimmy Zop Cinepix, Ed Raul.
Spilletid: 90 min.
Selskab: Cinepix, Inc. 2001.
Genre: Tegne- og animationsfilmbanner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...