Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Daddy's home 2

23. november 2017 af Maria Bogensberger

4 stjerner Skriv en kommentar

Daddy's home 2 billede

Sjov underholdende og tilpas julet

Far og stedfar Dusty og Brad beslutter sig for at det er slut med dele julen. De vil alle holde jul sammen, som den lykkelige familie de er. Bedste fædrene Don og Kurt skal selvfølgelig med. Dusty selvsikre og flirtende far Kurt er ikke begejstret over sin søn tætte samarbejde med Brad og beslutter at julen skal holdes i en lejet hytte langt væk fra alt civilisation. Men det tætte samarbejde mellen Dustin og Brad går ikke helt som planlagt og den ellers så idylliske jul er i fare.

Rollebesætning
Daddy’s home 2 er fortsættelsen på Daddy’s home fra 2015. Begge film er instrueret af Sean Anders og i Daddy’s home 2 er rollebesætningen imponerende. Store navne som Mark Wahlberg, Will Ferrell, Mel Gibson, John Lithgow der bestemt alle er med til at gøre filmen til en oplevelse.

<En hård prøve
I Daddy’s home 2 kommer de to fædre Dusty og Brads samarbejde på en hård prøve. De har de bedste intentioner om at være verdens bedste fædre og da det går op for dem, at børnene lider under dele julen, beslutter de sig for, at det skal være slut. Alle holder jul sammen. Men da Dustys far Kurt inviterer sig selv, tager alt en anden drejning. Kurt er egocentreret og er bestemt ikke tilfreds, med den mand hans søn er blevet. En mand med følelser, der lader en anden mand bestemme over sine børn og Kurt er rigtig god til at lave rav i det ellers så fine samarbejde. Det hjælper da heller ikke, at Brads far Dom er alt det, Kurt ikke er. En kærlig og omsorgsfuld far med hjertet på rette sted og allerede her mærker Dusty en snert af jalousi. Og ja med dem alle samlet i en stor hytte langt væk fra alting, kan det kun gå galt.

Sammensatte familier
Filmens tema er nok noget, som mange skilte par kan nikke genkendende til i denne søde juletid. For hvem syntes ikke, at sammenarbejdet med nye familiemedlemmer er svært og så specielt når svigerforældrene blander sig. Det er nok de færreste der kan tage væk over julen og alle holde en idyllisk drømme jul sammen, selv om man vil gøre alt for børnene.

Morsom og underholdende
Daddy’s home 2 er en komedie og det må man sige. Der gik ikke mange minutter, før den første latter lød. Den var underholdende og sjov hele vejen igennem filmen og tiden fløj afsted. Det er en af de film, hvor man bare kan slå hjernen fra og læne sig tilbage, slappe af og nyde det. Den var også tilpas julet, til at man kom i en behagelig julestemning. Helt sikkert en succes som jeg nød og som mange nok skal hygge sig med i denne skønne juletid.

https://youtu.be/yyW_EX7iRW0

Titel: Daddy's home 2
Original Titel: Daddy's home 2
Premieredato: 23. november 2017
Instruktør: Sean Anders
Skuespillere: Mark Wahlberg, Will Ferrell, Mel Gibson, John Lithgow, Linda Cardellini, Alessandra Ambrosio, John Cena
Spilletid: 99 min.
Selskab: United international pictures 2017
Genre: Humor
Link: http://www.imdb.com/title/tt5657846/

banner
Overskrift Højre Block
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskede
Inshallah en dreng
The Garfield Movie
ABOUT DRY GRASSES
PIGEN DER FORTAL...
The Fall Guy
Paranoia (Blockb...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...