Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Cinema Made In I...
Tyske Filmdage 2022
Oscar 2022
Cph:Dox 2022
Robertprisen 2022

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Dangerous Water

31. juli 2006 af Michael Panduro

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Dangerous Water billede

Der er flere hajer end normalt og det er et plus

Den europæiske titel, ”Dangerous Water” må være valgt udelukkende for at få coveret til at ligne ”Open Water” endnu mere, for sammenligner man de to DVD-covers er de grinagtigt ens. Der ophører sammenligningen med den klaustrofobiske og velfungerende gyser dog også, for udover hajerne har de to film bestemt ikke meget tilfælles. Næ, ser man i stedet på ”Dangerous Water”s mere sigende, amerikanske titel, ”Spring Break Shark Attack”, så ved man hvor vi er. Bittesmå bikinier, solbrune strandløver og masser af alkohol blandet med masser af mere eller mindre overbevisende hajangreb. Filmen minder i højere grad om Bob Misiorowskis ”Shark Attack” fra 1999 og ligesom den er den lavet direkte til amerikansk TV – reklameblokke og det hele inkluderet.

Der går lang tid før de farlige tigerhajer dukker op, men den forudgående historie om teenageoprør, druk, fester og dertilhørende seksuelle udskejelser er såmænd underholdende nok. Skuespillet er forventeligt skidt, men enkelte af hovedpersonerne er egentlig jævnt overbevisende. Når hajerne dukker op gør de det i stor stil og endelig er der for en gangs skyld mere end en eller to af slagsen. Hele bataljoner af svømmende kødkværne angriber de fulde teenagere og særligt hen mod slutningen bliver det endog rigtig sjovt at kigge på. Wind-surfere der nærmest sigter efter hajernes dødelige gab, parterede lig af folk og havskildpadder (meget apropos den nyligt udkomne ”Cannibal Holocaust”) og masser af blod i vandet. Jep, amerikanske TV-film behøver ikke længere betyde nydelig familie-underholdning – blod, indvolde og sex har gjort sit indtog.

”Dangerous Water” er selvsagt ikke en GOD film i traditionel forstand, og man skal kun se den hvis man dels kan more sig over kitschede b-filmstraditioner som stupide blondiner, kæmpehajer og et klichetungt manuskript, dels har en forkærlighed for monsterfilm og haj-film i særdeleshed. Synes man om nyere film som ”Shark Attack”-serien, ”Dark Waters” osv. så ved man hvilken sø vi sejler og så er der absolut ingen grund til at man ikke burde blive underholdt af ”Dangerous Water”.

Lyd og billede er i øvrigt ganske fint, men filmen indeholder, til trods for at coveret nævner en stribe trailers, absolut intet bonusmateriale.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
PAN Vision.

Titel: Dangerous Water
Original Titel: Spring Break Shark Attack / Dangerous Water: Shark Attack!
Premieredato: 18. juli 2006
Instruktør: Paul Shapiro
Skuespillere: Shannon Lucio, Riley Smith, Justin Baldoni, Bianca Lishansky, Genevieve Howrd, Warran McAslan, Bathy Baker, Bryan Brown
Spilletid: 85 min.
Selskab: Von Zeneck Sertner Films / FilmAfrika Worldwide CC, 2005
Genre: Gyser
Link: http://www.cbs.com/specials/spring_break_shark_attack/

banner
Overskrift Højre Block
Elvis
Costa Brava, Lib...
The Black Phone
Playground
Obi-Wan Kenobi (...
Lightyear
Verdens Værste M...
The Hole in the ...
Men
Esthers OrkesterKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...