Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Fejø Film Festival
Svend22
Cinema Made In I...
Tyske Filmdage 2022
Oscar 2022

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Mugge & Hans Mær...
Mugge & Hans Mærkelige Hjerne billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Daphne & Velma

7. december 2018 af Jesper Poulsen

1 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Daphne & Velma billede

Hvis du troede at du bare ikke kunne få nok af Scooby Doo-universet, så tog du fejl. Filmen er rent ud sagt en skamplet på både genren og franchisen. Årsagerne er mange...

At kalde Daphne & Velma for en original film, som det fremgår af coveret, svarer vel til at kalde dansktopmusik for The New Black. Jeg kunne alene bare spørge hvordan man kan få sig selv til at tro på at det kan lade sig gøre at bilde folk ind at filmen udspiller sig før de røg med i Scooby Doo-universet, ved så at skyde et så digitalt og teknologisk univers sammen? Daphne og Velma er online-venner og mødes da de ender som elever på samme high-school… Jep, den er jeg med på, men internettet var slet ikke opfundet, da de stod skulder ved skulder tilbage i de tegnede dage.

Filmen er ganske enkelt uudholdelig, for det overmalede og opstillede teenagemiljø er så klichéfyldt, at man aldrig føler sig hjemme. Det må også gælde for den tilsigtede målgruppe, som næppe heller føler sig velkommen i det latterlige manuskript, der handler om at de to venner og modsætninger skal løse et mysterium om forsvundne elever. Hver gang det skal lyde som om at der er spænding og mystik på banen, så kommer der en form for old school spooky musik, som desværre nærmere er hyggelig end det formodet tilsigtede uhygge. Langt værre om muligt er det som skulle forestille special effects. Det ligner nogenlunde det første forsøg på photoshop som stop motion-teknik.

Sarah Gilman og Sarah Jeffery i hovedrollerne er decideret pinlige. Talentet er der bare ikke, og når man får så sjusket et oplæg at arbejde med, så kan man ikke snyde nogen. Daphne & Velma er en kraktig kandidat til årets værste udgivelse. Jeg kan desuden ærlig talt heller ikke se at noget som helst har reference til de ventende Scooby Doo-eventyr, som de fleste nok kender. Det er nærmere en billig teenage-high school film, hvor nonsens åbenbart lever i bedste velgående. Til alt held er denne gang ragelse overstået på blot en time og 8 minutter, hvorefter man reddes af rulleteksterne.

Man tror det er løgn, men der er rent faktisk bonusmateriale med til denne udgivelse. Alt sammen baseret på en påstået legalisering af dette projekt. Men igen, man narrer altså ingen. Daphne & Velma er absolut rædselsfuld i hele sin organisering fra manuskript til færdig rulle. Ja, man fristen til at sige at rullen er færdig! Alene fordi julehumøret har indfundet sig, så ender filmen ikke på 0 stjerner…

Filmen er venligst stillet til rådighed af Twentieth Century Fox Home Entertainment Warner Bros.

Titel: Daphne & Velma
Original Titel: Daphne & Velma
Premieredato: 11. oktober 2018
Instruktør: Suzi Yoonessi
Skuespillere: Sarah Jeffery, Sarah Gilman, Vanessa Marano, Brooks Forester, Arden Myrin, Evan Castelloe, Brian Stepanek
Spilletid: 72 min.
Selskab: Blue Ribbon Content, Blondie Girl, 2018
Genre: Action , Adventure , Humor
banner
Overskrift Højre Block
Hvor Flodkrebsen...
Verden er uskarp
Triangle of Sadness
Ticket to Paradise
Pinocchio (Disney+)
Chiaras Valg
Europa
Kærlighed For Vo...
Anatolian Leopard
UdvandrerneKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...