Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Game Of Thrones ...
Galla Premiere P...
Den Ukendte Dans...
Jaime Rosales Ta...
The World Of Han...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Mugge & Vejfesten
Mugge & Vejfesten billede

Dronningen
Jagtsæson
Avengers: Endgame
Rambo: Last Blood
Us
Ad Astra
Pokémin Detectiv...
After


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Dobbeltspil

18. januar 2018 af Maria Bogensberger

4 stjerner Skriv en kommentar

Dobbeltspil billede

En sand fortælling der fanger dig

Dobbeltspil handler om den 24-årige mand Michael (Theo James), der længe har drømt om et job i FN. Da det endelig lykkedes ham at få drømmejobbet i FNs Humanitære hjælpeprogram Oil for food, er lykken kun kort. Michael ønsker at gøre en forskel, at gøre verden til et bedre sted. Hans karismatiske chef Pasha (Sir Ben Kinsley) tager ham hurtig væk fra New York til Bagdad, hvor vigtige rapporter skal udarbejdes, for at Oil for food kan bevare sin store støtte. Her går det hurtigt op for Michael, at intet er så ligetil, som han troede. Korruptionen er alle vegne, selv indenfor FN og der svindles for milliarder. Michael må nu træffe et valg, vil han lukke øjnene for det der foregår, eller vil han afsløre alt, selvom det vil koste ham sin karriere og sætte sit liv på spil?

Sand historie
Dobbeltspil er en politisk thriller baseret på en sand historie om den Danske mand Michael Soussans og hans selvbiografiske ”Bedrageri for begyndere- Mit lynkursus i internationalt diplomati” der udkom på dansk i 2015.
Dobbeltspil er instrueret af Per Fly der står bag mange film og serier som Prop og Berta (2000) og Trilogien Bænken (2000) Arven (2003) og Drabet (2005). Han har vundet priser som Bodil og Robert og har stor succes som instruktør. Dobbeltspil er optaget i starten af 2016 i Marokko, Canada, USA og Danmark.

Hvor går grænsen?
Filmen kom hurtigt i gang og fangede mig fra starten. En spændende men også ganske forfærdelig historie, der kun gør det værre ved at være en sand fortælling. Man møder den håbefulde Michael, der ønsker at følge i sin fars spor. Et job indenfor FN. Et job med magt og indflydelse og et job hvor man kan hjælpe folk i nød. Men virkeligheden er langt fra hvad, han havde forestillet sig. Det er kun et få tal der er interesseret i at hjælpe befolkningen i nød. De fleste vil bare tjene penge og få mere magt. Men hvad gør man, når man som ny medarbejder bliver bedt om at pynte på sandheden af sin chef. Hvor langt kan man gå og hvor går ens grænser? Det giver bestemt en noget at tænke over. Filmens hovedrolle indehaver Theo James er den helt rigtige til rollen. Han spiller meget overbevisende og virker naturlig. Theo James er kendt som ”Four” fra filmene Divergent
Selvom filmen var spændende og flot filmet, blev den dog med sine 108 minutter dog lidt lang til tider, ikke så meget at det havde en betydning. Filmen kan helt sikkert anbefales.

Titel: Dobbeltspil
Original Titel: Backstabbing for beginners
Premieredato: 18. januar 2018
Instruktør: Per Fly
Skuespillere: Theo James, Sir Ben Kinsley, Belcim Bilgin, Peshang Rad, Daniela Lavender
Spilletid: 108 min.
Selskab: SF Studios
Genre: Thriller
Link: http://www.imdb.com/title/tt5153288/

banner
Overskrift Højre Block
Krigsfotografen
Rambo:Last Blood
Ad Astra
True Detective -...
A Dog's Way Home
Pokémon Detectiv...
Late Night
Ready or Not
Good Boys
I Trygge HænderKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...