Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Ny Streamingtjen...
Tag 24 Minutter ...
Nordisk Film Inv...
Cph:Dox. 18. – 2...
Oscar-Arrangemen...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Kød & Blod
Kød & Blod billede

Knives Out - Var...
Kollision


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Dredd 3D

27. september 2012 af Rasmus Legene

5 stjerner Skriv en kommentar

Dredd 3D billede

Kan den nyeste udgave af Judge Dredd gøre det bedre end 1995 filmatiseringen?

Judge Dredd er lidt af en klassisk karakter i tegneserie verdenen. Han lever i en fremtid, hvor hele verden er ødelagt og det eneste der er tilbage af civilisationen er Mega Cities. Størrelsen på disse byer varierer en smule fra kilde til kilde, men store er de, og derfor er lovhåndhævelse blevet omdannet. I det nye system sender man “Dommere” (Judges) ud til kriminalitet frem for politi. Disse håndhævere har så komplette beføjelser til at dømme og afstraffe folk direkte i situationen.

Tidligere er Judge Dredd blevet filmatiseret med Sylvester Stallone i hovedrollen. Denne film fra 1995 er desværre ikke særligt god. Derfor er spørgsmålet naturligvis om den nye film kan gøre det bedre. Dette spørgsmål involverer to aspekter. For det første er filmen bedre end den sidste, og for det andet kan filmen leve op til tegneserie oplægget.

Ligesom mange andre karakterer med så meget baggrund som Dredd, så er det en række fortolkninger af både Dredd og universet omkring ham. Og i den forstand lever den nye film op til en blanding. Dredd er en sammenbidt superpolitimand med en utroligt ufejlbarlig tiltro til loven. Hvorvidt han er en tro kopi af manden fra tegneserierne er nok til at diskutere, men han er en tydelig karakter og spændende at opleve i løbet af filmen.

Dredd er og bliver en action film. Den sætter fokus på action men heldigvis uden at glemme plot eller karakterer. Er den nye film bedre end den gamle. Ja, det er den. Den leverer alt hvad en god action film bør levere. Farverige skurke, heroiske helte med svære valg og en fantastisk visuel side, der gør rig brug af både gode speciel effects og 3D.

Alt i alt en virkeligt god film inden for genren. Den er ikke kompliceret eller avanceret, men den er underholdende og spækket med farverig aktion. Karaktererne er gennemtænkte og underholdende, specielt skurkene. Hvis man vil se Science Fiction action film er det helt sikkert en af de bedste bud, der har været i biograferne længe.

Titel: Dredd 3D
Original Titel: Dredd 3D
Premieredato: 27. september 2012
Instruktør: Pete Travis
Skuespillere: Karl Urban, Olivia Thirlby, Lena Headey
Spilletid: 95 min.
Selskab: DNA Films, SF Film, 2012
Genre: Action , Sci-Fi
Link: http://dreddthemovie.com/main.html
Karl Urban
Karl Urban
Olivia Thirlby
Olivia Thirlby
Lena Headey
Lena Headey


banner
Overskrift Højre Block
Black And Blue
En Helt Almindel...
Jumanji: The Nex...
Escape at Dannemora
Samurai Marathon
Aren’t You Happy?
Snatchers
Roma
Last Christmas
Western StarsKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...