Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...
Dokumentarfilmfe...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Fri Mand
Fri Mand billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

En Ægte Mand

16. maj 2008 af Jesper Hintze Vildbrad

3 stjerner Skriv en kommentar

En Ægte Mand billede

I kølvandet på konceptfilmene ”Muriels Bryllup”, ”Runnaway Bride” ligger den sødmefulde, kærlighedsbedårende, og friske bagatel, som ikke er den store åbenbaring, men gør glad.

Way back, til 1998, havnede lagenkongen Tom (Patrick Dempsey), i seng med den forkerte, nemlig den andens roommate Hannah (Michelle Monaghan), den umiddelbart nørdet/boglig intellektuelle. Denne erotiske rendevouz bliv annulleret, men til gengæld vokser et tæt og fortroligt venskab ud af dette lettere bizarre skråstreg pinlige møde.
Ti år efter er venskabet fuldt ud intakt.
Tom vader i det ene kvindelige bekendtskab efter det andet, ingen faste kærester, mindre hjælper det hans eget regelsæt om ikke at date en kvinde to gange i træk, og aldrig om søndagen og slet ikke tage en sådan med til sin fars bryllupper (indtil videre seks), kun Hannah for æren/lov til at optræde ved disse begivenheder.
Men så sker det nærmest uundgåelige, Hannah skal med sit arbejde, konservator job i Skotland, være væk i 6 uger. Og den pige flirtende Tom, bliver ramt af pludselig vemod. Han opdager hvor tomt hans liv er uden Hannah. Han må konsultere sine følelser, og komme til den erkendelse, at han har de dybe for sin veninde. Når hun kommer hjem er hans fast besluttet på at formalisere deres forhold, og introducere hende for det hele.
Men desværre har kærligheden kastet sit slør i Skotland, en ægte skotte, Colin, har fejet benene væk under hende. Rivalen viser sig at være en rigtig mand, atletisk, poetisk, musikalsk, ambitiøs, rig og adelig beslægtet!
Ikke nok med at han nu har mistet sin virkelige kærlighed, Hannah ønsker at Tom skal være hendes brudepige!

En romantisk komedie, der med sin friskhed, og klichéprægede skabelon, alligevel formår at underholde, gør det med sin egen uskyld. Patrick Dempsey spiller the good looking guy, på lidt Pierce Brosnan facon, men har ikke dennes selvparodiering. Michelle Monaghan har flere facetter sit spil. Der er flere fine pointer undervejs, og filmen dykker aldrig for alvor, men holder fint kursen i denne genre, som kun varmt kan anbefales af romantiker. Instruktøren Weiland har en bred erfaring indenfor komedien, blandt andet med at længere samarbejde med Rowan Atkinson i det satiriske, har nu lavet en rigtig pigefilm, med hele svineriet, mon ikke alle pigehjerter vil springe rundt under disse 101 minutter.

Titel: En Ægte Mand
Original Titel: Made Of Honor
Premieredato: 16. maj 2008
Instruktør: Paul Weiland
Skuespillere: Patrick Dempsey, Michelle Monaghan, Kevin McKidd, Kathleen Quinlan, Sydney Pollack
Spilletid: 101 min.
Selskab: Sony Pictures/2008
Genre: Romantik
Link: http://www.sonypictures.com/movies/madeofhonor/


banner
Overskrift Højre Block
Godzilla Minus One
Thanksgiving
Leo (Netflix)
Callas Paris 1958
Priscilla
Napoleon
Et Svært År
HUNGER GAMES: TH...
MIRAKLET I GULLS...
FORSVUNDET I NATTENKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...