Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Bodilprisen 2023...
Spansk Doña Zine...
Robert Nominerin...
Franske Filmmandage
Fejø Film Festival

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Meter I Sekundet
Meter I Sekundet billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Et Sikkert Hit

9. august 2007 af Jesper Poulsen

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Et Sikkert Hit billede

80'er-levn får ny chance og finder den ægte kærlighed...

Alex Fletcher (Hugh Grant – Fire Brylluper Og En Begravlse, Bridget Jones' Dagbog, About A Boy) er en afdanket popstjerne fra de glade 80'ere, hvor han betjente keyboardet i bandet PoP! Hans tid er som sådan ovre, og han optræder kun på meget små spillesteder foran et publikum som synes at have ramt panikalderen. Han bliver derfor noget paf, da tidens store mega-stjerne Cora Corman (større end Spears og Aguilera) viser sig at være stor fan af Pop! og beder Alex om at skrive en sang til hende. Alex er under et voldsomt pres, for det kniber det med at få spillejobs nok... Derfor bliver han næsten nødt til at sige ja til Cormans ønske, som tilmed kunne være vejen til lidt større bevågenhed igen. Men problemet er bare at Alex har styr på melodikomponeringen, men er bundelendig til at forfatte en sangtekst.

Han hyrer en dygtig tekstforfatter, men kemien passer ikke mellem de to. Dels fordi at Alex ikke rigtig magter at omsætte den stærke lyrik til pianoets toner, men så sandelig også fordi at pigen i baggrunden (som går og vander planter og blomster på Alex' kontorstudie) ubevidt nynner og kommer med udbedrede forslag til teksten...

Hun, Sophie Fisher (Drew Barrymore – The Wedding Singer, 50 First Dates, Charlie's Angels), har åbenbart et skjult talent for den slags, og Alex er overbevist om at hun kan være løsningen på hans tekst-skriveri og tilmed har han fået en meget kort deadline fra Corman, så overtales SKAL hun!
Og bang, så bliver et nyt makkerpar født. Et makkerpar som tilsyneladende får det bedste frem i dem begge – og så slår kærligheden gnister.

Det kører på skinner, lige indtil at Cora Corman ødelægger både tekst og melodi, ved at tilsætte erotisk dans og up-tempo beats til Sophies tekst. Sophie føler at hendes værk har fået en uægte kant og det fører til et større skænderi med Alex, som ikke tør andet end at føje Cora – da det er hans chance for atter at få lidt succes. Der skal sluges nogle kameler, før vi kan få vores lykkelige slutning...

Er der noget nyt under solen? Nej, ikke rigtig. Denne type komedier er letfordøjelige og søndags-venlige. Hvad gør så at Et Sikkert Hit kan redde hele 4 stjerner hjem? Måske det faktum at den, i min verden, opreklamerede og klistrede Hugh Grant spiller en parodi på sig selv og, indrømmet, har fået tildelt nogle glimrende replikker som gør ham troværdig som poppens fallerede dreng. Og så yder Barrymore glimrende modvægt og partnerskab. Som et lange strå mellem dem, står Brad Garrett fra Alle Elsker Raymond. Her i rollen som Alex Fletchers manager, hvilket han også gør glimrende.

Pigefilm? Måske... Men kan drengene også kigge med? Ja.

Der er en god stak ekstra materiale med på skiven. Som det mest oplagte valg, er der naturligvis en masse bloopers, fra når de to grinebiddere Grant og Barrymore ikke kan holde masken mere.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:Warner Home Video.

Titel: Et Sikkert Hit
Original Titel: Music And Lyrics
Premieredato: 31. juli 2007
Instruktør: Marc Lawrence
Skuespillere: Hugh Grant, Drew Barrymore, Brad Garrett
Spilletid: 99 min.
Selskab: Warner Bros, Castle Rock Entertainment, 2007
Genre: Humor

banner
Overskrift Højre Block
Regnen skyller a...
Den blinde mand ...
Babylon
Willow (Disney+)
The Pale Blue Ey...
Ét år, én nat
Operation Fortun...
Boy From Heaven
White Noise (Net...
Copenhagen Cowbo...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...