Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer

15. juni 2007 af Kristian Jensen

4 stjerner Skriv en kommentar

Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer billede

Overraskende vellykket fortsættelse af en middelmådig superheltefilm fra 2005.

Sommeren er som bekendt den tid på året hvor Hollywood tordner frem med den ene blockbuster efter den anden, og denne sommer er da heller ingen undtagelse. Film som ”Spiderman III”, ”Pirates of the Caribbean: At World's End”, ”Die Hard 4.0”, ”Transformers” og ”Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer” skal alle være med til at lokke folk væk fra solbadningen og ind i biografens kølige mørke.

Første gang man kunne stifte bekendtskab med Reed Richards, Sue Storm, Johnny Storm og Ben Grimm, alias De Fantastiske 4, var i 2005 hvor den første film ramte de danske biografer. Filmen var en omgang fladpandet pladder, der kun gik ud på at vise mange specialeffekter som overhovedet muligt i hvert eneste nanosekund af filmens samlede længde, alt sammen pakket ind i en middelmådig historie, der lå milevidt fra historierne i de originale tegneserier.

Det var derfor med stor skepsis at jeg satte mig til rette i biografen, for at se nummer 2 film om de 4 fantastiske helte. Men min skepsis blev hurtigt gjort til skamme.

Historien begynder da et mystisk sølvfarvet væsen dukker op i jordens atmosfære. Væsnet forsager drastiske klimaændringer, samtidig med at det laver enorme kratere overalt på jordkloden. Endnu værre er det, at væsnet vækker den ondskabsfulde Dr. Doom (Julian McMahon) til live igen, efter at han blev ordnet af de fantastiske 4 i den forrige film.
Alt imens ondskaben vågner, er Sue Storm (Jessica Alba) og Reed Richards (Ioan Gruffudd) ved at planlægge deres kommende bryllup, noget der åbenbart er ret svært, når man er superhelt.
Den enorme Ben Grimm (Michael Chiklis) hygger sig med sin kæreste imens Johnny Storm (Chris Evans) søger efter kærligheden blandt diverse supermodeller.
Da det sølvfarvede væsen eller Silver Surfer (med krop af Doug Jones og stemme af Laurence Fishburne) viser sig at værre et større problem end forventet, må de fantastiske 4 endnu engang trække i arbejdstøjet for at redde verden.

”Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer” er et godt eksempel på en filmserie hvor toeren er bedre end etteren. Historien er langt bedre og mere helstøbt i forhold til forgængeren. Samtidig har man valgt at skrue op for humoren, hvilket giver filmen et letfordøjelig forløb, uden at det ender i platheder. Effekterne er som forventet gode og spektakulære uden at det kammer over, som det gjorde i den tidligere film.
Skuespillet er langt fra det bedste, men det gør ikke så meget i denne type af film, hvor det mere handler om visuel underholdning.
Ioan Gruffudd er udmærket som Reed Richards, det samme kan man sige om Michael Chiklis og Chris Evans der spiller henholdsvis Ben Grimm og Johnny Storm. Jessica Alba er da også ganske nydelig, når hun spankulerer rundt på lærredet iført de 100 gram nylon, der udgør hendes kostume.
Det er bestemt ikke Shakespeare, men underholdende er det nu alligevel.
Jeg blev virkeligt positivt overrasket over ”Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer”, der må siges at være et godt bud på årets blockbuster.

Titel: Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer
Original Titel: Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer
Premieredato: 15. juni 2007
Instruktør: Tim Story
Skuespillere: Ioan Gruffudd, Jessica Alba, Chris Evans, Michael Chiklis, Julian McMahon, Doug Jones, Laurence Fishburne, Kerry Washington
Spilletid: 105 min.
Selskab: Twentieth Century Fox 2007/Twentieth Century Fox 2007
Genre: Action
Link: http://www.fantasticfour2.dk

banner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...