Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...
Dokumentarfilmfe...
Oscar 2023

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Bastarden
Bastarden billede

Saw X


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Fifty shades - i mørket

9. februar 2017 af Maria Bogensberger

4 stjerner Skriv en kommentar

Fifty shades - i mørket billede

Hed sex, spænding og intriger

Fifty shades - i mørket er fortsættelsen på Fifty shades of grey og handler om den unge Anastasia Steel (Dakota Johnson) og milliardæren Christian Grey (Jamie Dornan). Anastasia har fået job på et forlag og prøver at komme sig over bruddet med Christian. Da Christian opsøger hende og fortæller at han vil prøve igen, uden en kontrakt og ingen straf indvilger hun. Hun har dog selv et krav, ingen hemmeligheder. Men snart dukker personer op fra Christians fortid, der bestemt ikke ønsker de to sammen.
Filmatisering
Fifty shades – i mørket er anden film i en serie ud af tre. Serien er en filmatisering af den populære bestseller trilogi Fifty shades of grey, Fanget, I mørket og Fri som er skrevet af E. L. James og som er solgt i over 125 millioner eksemplarer. Første film Fifty shades of grey udkom i biograferne i 2015 og slog alle rekorder, da den solgte over 39000 billetter til premieren i Danmark. Alt tyder da også på at andel del Fifty shades – i mørket bliver mindst ligeså populær, når den rammer de Danske biografer d. 9. februar. E.L James har derud over også skrevet bogen Grey, der udkom i 2015 og er historien fortalt ud fra Christian Greys side, med hans egne ord, tanker og drømme.
Ny instruktør
Fifty shades – i mørket har fået ny instruktør James Foley og jeg ved ikke, om det er det der gør det, men jeg syntes at 2, er er en hel del bedre en den første film. Det kan også have noget at gøre med at den nye manuskriptforfatter Niall Leonard er gift med E. L. James, så filmene er blevet et familieforetagende. Dakota Johnson som spiller Anastasia Steel, spiller også mærkbart bedre i denne film. Hun lever sig mere ind i rollen og er ikke så stiv og unaturlig som hun var i 1.
Nye ansigter
Selv om bogen jo er en hel del mere detaljeret end filmen, syntes jeg at man i store træk kommer godt rundt om det væsentlige. Christian Grey har indset at han ikke kan leve uden Anastasia og har derfor valgt at lægge sin dominante side på hylden. Man møder ”Mrs. Robinson” alias Elena Lincoln (Kim Basinger), som er den kvinde der introducerede Christian for den dominante livsstil som bare 15-årig. Man møder også Mr. Hyde (Eric Johnson), som spiller rollen som Anastasias chef på forlaget. En mand med en meget mørk side. En anden person fra Christians fortid er Leila Williams (Bella Heathcote). Leila er en af Christians tidligere submissive. Hun er psykisk ustabil og er bestemt ikke tilfreds med at hendes tidligere dominant, har fundet sit livs store kærlighed. Der er fart over feltet og der sker en hel del som gør filmen spændende. De næsten to timer går meget hurtigt.
Hede sexscener
Selv om Christian har lagt den dominante side på hylden, er den bestemt ikke blevet kedelig på det kinky område. Man bliver præsenteret for hed sex i brusebadet, vaginal kugler, spreder bar mm. Og der mangler bestemt heller ikke hede sexscener i filmen. Jeg var ikke den store fan af den første film, men blev glædelig overrasket over 2. Jeg venter med spænding og jeg ser meget frem til den sidste film i serien der får præmiere i februar 2018.

Titel: Fifty shades - i mørket
Original Titel: Fifty shades darker
Premieredato: 9. februar 2017
Instruktør: James Foley
Skuespillere: Jamie Dornan, Dakota Johnson, Marcia Gay Harden, Rita Ora, Luke Grimes, Kim Basinger
Spilletid: 115 min.
Selskab: United internatioal pictures 2017
Genre: Drama , Romantik
Link: http://www.imdb.com/title/tt4465564/


banner
Overskrift Højre Block
Dungeons & Drago...
The Northman (Sk...
The Expendables 4
Dumb Money
Retribution
Mordet i Venedig
After Everything
Ehrengard - Forf...
Harold Frys Usan...
Den Blå KaftanKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...