Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Artikel

Fingermadder og fadøl til Galla på War of The Worlds

29. juni 2005 af Henrik Østergaard Skriv en kommentar

Fingermadder og fadøl til Galla på War of The Worlds billede

ON-Z er taget til galla-premiere på den nye Tom Cruise-film...

Stedet var Imperial biografen og opbudet var stort da det danske distributionsselskab United International Pictures indbød til lydeffekter og fingermadder og selvfølgelig gallapremiere på den nye Steven Spielberg film ”War of the Worlds” med Tom Cruise i hovedrollen som har verdenspremiere i dag den 29. juni.

Her var så at sige samlet ”the usual suspects”. De kendte, de semi-kendte og selvfølgelig de sædvanlige wanna-bees. Fremmødte var folk som Julie Berthelsen (med påhæng), Thure Lindhart, Gordon Kennedy, Soap-søstrene og ham der værten fra Rundfunk (Det står dig frit for at placere de nævnte personer i hvilken som helst af de tre foregående kategorier). Andre der var inviterede var en god flok af distributionsselskabets venner, bekendte og samarbejdspartnere og deres ditto samt nogle heldige Biozone-medlemmer og andet godtfolk.

Spænding og forventninger om hvad Hollywoods legebarn nummer 1 nu havde fundet på stod som skrevet i ansigterne på alle, og jeg selv inklusiv, mens jeg gumlede en frikadelleburger i mig og skyllede den ned med en fadøl, som UIP så flinkt havde stillet frem til os alle, da storskærme i foyeren proklamerede med høje lyde og flimrende billeder i sand katastrofestil, at alle skulle bevæge sig op på øverste etage, da bygningen var under angreb fra aliens! Alt imens, jeg usle anmelder gik imellem hr. og fru kendis og tænkte over filmen, som vi snart skulle ind og se, og som jo var baggrunden for vi alle var troppet op denne tirsdag sommeraften i juni, og ikke mindst over hvordan anmeldelsen ville forme sig.

Efter filmen kunne den første finger stikkes i jorden for de første meninger om filmen. De skeptiske forventninger, hvis der da overhovedet havde været nogen blandt de omkring 1100 publikummer, blev gjort til skamme da de første rulletekster efterhånden begyndte at køre over lærredet. Klapsalver en masse fløj gennem salen og folk smilte og var glade da de bevægede sig ud af salen og ud i sommernatten igen. UIP kan hvis godt ”ånde lettede” op. ”War of the Worlds” bør være sikret et stort publikum.

Se hvad undertegnede selv synes om ”War of The Worlds” i anmeldelsen, der er at finde andet sted på disse sider.banner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...