Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Casper
Idiot Prayer – N...
Sophia Loren Ven...
Disney+ Streamin...
70Mm-Film Samler...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Honest Thief
Honest Thief billede

Trolls På Verden...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Flirting With Forty

5. marts 2010 af Jesper Poulsen

1 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Flirting With Forty billede

Trivialiteterne står i kø i kedelig feel-good-movie

Jackie fylder snart 40. Eks-manden og børnene tager på skiferie, og er derfor ikke hjemme på Jackies store dag. Egentlig havde Jackie bare planer om at lade dagen gå uden den store virak, men sådan skulle det ikke gå. I fødselsdagsgave får Jackie nemlig en ferierejse til Hawaii af sin bedste veninde og det bliver starten på et helt nyt liv for Jackie. På Hawaii møder hun nemlig surfer-instruktøren Kyle som hun falder pladask for. Kyle er dog kun 27 år, men de to passer alligevel perfekt sammen. Sød musik opstår og forholdet udvikler sig i positiv retning for dem begge, inden Jackie skal hjem fra sin ferie.

Hjemme i USA er tingene dog ikke så lige til. Jackies venindekreds har ikke den store forståelse for Jackies nyfundne kærlighed. Han er for ung, han vil bare ende med at såre hende og den slags bemærkninger fyger om ørerne på Jackie, der må hanke op i sig selv og tro på at den lykke som pludselig vises hende er den rette. Og Jackie rejser retur til Hawaii...

Dette er en klassisk ”hvad-nu-hvis-dillemma-film”. Simpel, forudsigelig og ren metervare. Filmen følger skabelonen for sin genre. Præcis da der manglede et kvarter af filmen, havde jeg regnet ud at vi skulle ramme i en krise i forholdet mellem de to – blot for at det hele kan ende rosenrødt og det gør mig på ingen måde glad. Som Jackie har man støvet Heather Locklear af. Tidligere brystbombe i mandebladene og vel nok mest kendt for sine optrædener i ”Dollars” og ”Spin City”. Det er ikke meget skuespil der kræves af hende, selvom hun er iført den altdominerende hovedrolle. Robert Buckley (åbenbart kendt fra noget der kaldes Lipstick Jungle) spiller Kyle, pumpet muskelbundt som ligner en fyr der med lethed kunne få job i Baywatch sæson 57. Jeg begriber overhovedet ikke hvad det er vi skal med disse film som bedst egner sig til en tv-film på en mindre kanal. Filmen spørger på sit livløse cover: Vil Du Sætte Alt På Spil For At Prøve Lykken? Jeg svarer: Vil du sætte 1½ time af til at se Flirting With Forty? Filmen forsøger at fremprovokere et ja-svar retur, mens den skarpe læser af dette nok kan regne ud at svaret på mit spørgsmål er det stik modsatte.

Hvad der ryster mig endnu mere som dansker er, at det er vores egen Mikael Salomon som står bag dette ligegyldige indslag. Engang en af Hollywoods mest efterspurgte fotografer, da han har skudt store værker som bl.a. Dybet. Siden prøvede han kræfter med action-genren som instruktør og lånte Morgan Freeman og Christian Slater til sit Hard Rain-projekt. Flirting With Forty er noget af et genreskift og blot endnu et skridt ned af rangstien. Salomon kan være helt sikker på at ingen vil huske Flirting With Forty ret længe og samtidig kan jeg garantere at det ikke er en produktion der får hans telefon til at være rødglødende af tilbud fremover. Det er simpelthen laveste fællesnævner.

Udgivelsen indeholder ikke ekstra materiale.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
Sony Music Denmark.

Titel: Flirting With Forty
Original Titel: Flirting With Forty
Premieredato: 26. januar 2010
Instruktør: Mikael Salomon
Skuespillere: Heather Locklear, Robert Buckley, Vanessa Williams, Sam Duke, Cameron Bancroft, Anne Hawthorne, Jamie Bloch
Spilletid: 84 min.
Selskab: Nomadic Pictures, Peace Out Productions, 2008
Genre: Actionbanner
Overskrift Højre Block
Saint Maud
Greta
Herself
Body Swap
Idiot Prayer - N...
Roadkill
The Painted Bird
Retfærdighedens ...
Psycho - 60th An...
FreakyKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...