Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

For Evigt
For Evigt billede

Hammarskjöld
Civil War


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Freaky Deaky

7. juni 2014 af Kristian Jensen

2 stjerner Skriv en kommentar

Freaky Deaky billede

B-film uden charme...

Den amerikanske forfatter Elmore Leonard, har efterhånden langt navn til en hel del filmatiseringer. Der er de virkelig gode som "Jackie Brown" (1997), "Out of sight" (1998) og "3:10 til Yuma"(2007), og så er der de mindre heldige som eksempelvis "Freaky Deaky".

Betjenten Chris Mankowski (Billy Burke) kommer i problemer, da han ufrivilligt bliver rodet ind i en aldeles speget sag om en voldtægt af en ung skuespillerinde. Intrigerne hober sig op i takt med, at Mankowski samler trådene, og alle spor peger i retning af den lokale playboy Woody Ricks (Crispin Glover). Opklaringsarbejdet bliver ikke lettere af at et hævntørstigt kærestepar med smag for dynamit, har set sig sure på Ricks og Mankowski.

"Freaky Deaky" er en helt igennem uinteressant Elmore Leonard filmatisering, der er fuldstændig blottet for den charme og stil, der kendetegner forfatternes litterære værker og deres filmiske ditto.
Skuespillet er karikeret på grænsende til det overspillede og de få underholdende præstationer, der er at finde i filmen skamferes af elendige replikker og fjollede optrin.

Jeg håber inderligt ikke, at Elmore Leonard nåede at se "Freaky Deaky", inden han døde i 2013, da det må have været en ubærlig oplevelse for den succesfulde forfatter at se sin roman omsat til dette makværk.

Ud over at være søn af den legendariske skuespiller Walter Matthau, har instruktøren Charles Matthau, ikke noget nævneværdigt på CV'et. Lysten til at lave film er tydelig i "Freaky Deaky", men man kan nok desværre diskutere, om talentet ligeledes er tilstede.

"Freaky Deaky" er en ukomisk og kedelig omgang, der kæmper med dårligt skuespil og elendigt manus. Forhåbentlig vil det ikke være for denne film, man husker Elmore Leonard, i så fald vil forfatteren rotere i sin grav.

Bonus materialet til "Freaky Deaky" består af et billedgalleri samt et trailershow.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
Another World Entertainment.

Titel: Freaky Deaky
Original Titel: Freaky Deaky
Premieredato: 8. maj 2014
Instruktør: Charles Matthau
Skuespillere: Billy Burke, Christian Slater, Michael Jal White, Crispin Glover, Roger Bart, Breanne Racono, Sabina Gadecki
Spilletid: 90 min.
Selskab: The Matthau Company 2012 / Another World Entertainment 2014
Genre: Action , Humor


banner
Overskrift Højre Block
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...