Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

One Life
One Life billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Futurama - Into The Wild Green Yonder

9. juni 2009 af Jesper Poulsen

2 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Futurama - Into The Wild Green Yonder billede

Bender, Leena og Fry i stilstand

Vi befinder os i år 3009. Bender, Leena og Fry er på nye eventyr i Futurama-filmen ”Into The Wild Green Yonder”, skabt af Matt Groening (jep, ham der også har kreeret The Simpsons). Alle mulige mystiske ting kan ske, når dette trekløver slippes løs på skærmen, og ja, det gør det så også. Leena er på flugt fra loven, Fry er universets sidste håb og robotten Bender har travlt med at spille poker og score kvindelige robotter på stribe. Så er linjen ligesom lagt i dette eventyr, som man i overført betydning godt kan kalde et eventyr af ”dimensioner”. Fremtidsperspektiver får et ordentligt skud for boven i denne film, ganske som man kender det fra tv-serien. Det betyder også at ting som vi kender her anno vor tid, får kastet lidt satire efter sig med de fremtidige briller. F.eks. kan man i filmen her se, hvordan magiker-duo’en Penn & Teller udarter sig om 1000 år. Der er dog alt for langt mellem snapsene i filmen her, hvis du forventer at grine og forventer en organiseret og sammenhængende historie.

Der er overdrev og løjer fra start til slut, og alt fra mentos-pastiller til flammekastere hives frem fra gemmeren for at please Futuramas tilhængere. Lad det være sagt med det samme. Man bør simpelthen have et grundlæggende kendskab til serien, før man smider denne dvd i rillen. Into The Wild Green Yonder tromler bare derudaf som et forlænget Futurama-afsnit. Der bliver således ikke dvælet ved figurerne og deres karakteristika, for de skulle gerne være på plads. Lidt a la hvis man startede med South Park: The Movie og regnede med at få spillerreglerne remset op inden. No, that’s not gonna happen! Du må bare hænge på, så godt du kan. Men problemet er desværre netop overdrevet og løjerne. Det bliver for søgt og spredt fægtning. Man undrer sig over hvad det er filmen vil, i forhold til at bringe serien kredit. Overordnet set, synes jeg ikke det lykkes.

Hvis man havde håbet på noget ekstraordinært, så sander man hurtigt at alt er som det plejer. Der er således ikke gjort noget ud af at gøre sagerne mere spektakulære og banebrydende, nu hvor rammerne er udvidet. Fansene skal nok bide på, men vi andre almindelige dødelige kan vel godt tillade os at slå ud med armene og synes at produktet er lidt stor-hypet. Faktisk kommer dvd’en bedst til sin ret på det omfattende ekstra materiale. Følg godt med her: der er naturligvis kommentatorspor af skaberen, animerisk storyboard som følger tilblivelsen, se hvordan tegningerne bliver til, følg skabelsen af 3D-modelleringen, et par småfilm med Bender og Zapp Brannigan og 5 slettede scener, foruden en dokumentar og et indslag om stemmelægning. Her er udnyttelsesgraden i den grad høj. Hvis undskyldningen har været at få smidt en masse bonus-bidder på en dvd, så er det til fulde opfyldt. Men hovedproduktet er som vi kender det, men lettere gennemsnitligt.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
SF/Fox.

Titel: Futurama - Into The Wild Green Yonder
Original Titel: Futurama - Into The Wild Green Yonder
Premieredato: 12. maj 2009
Instruktør: Matt Groening
Skuespillere: Billy West, Katey Sagal, John Di Maggio, Lauren Tom
Spilletid: 86 min.
Selskab: Twentieth Century Fox, 2009
Genre: Tegne- og animationsfilm

banner
Overskrift Højre Block
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...
Bad Boys: Ride o...
Knox Goes Away
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskedeKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...