Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Hammarskjöld
Hammarskjöld billede

For Evigt
Civil War


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Game Of Werewolves.

9. september 2013 af Henrik Andersen

4 stjerner Skriv en kommentar

Game Of Werewolves. billede

Shaun Of The Dead møder The Wolfman, står der på coveret til denne Spanske varulvefilm, der blander Horror og humor på en ganske fin facon. Så sammenligningen til Shaun Of The Dead er ikke helt hen i vejeret.

Handlingen i Game Of Werewolves er lige til at gå til. Vi befinder os i en afsides liggende del af Spanien, hvor overtro og mystiske legender stadigvæk er en del af hverdagen. Den unge Tomas vender tilbage til sin fødeby, for at få lidt ro, men rodes ind i et net af død og sagn om varulve, da byens indbyggere vil offre ham for at stoppe en gammel forbandelse der ligger over egenen. De mener nemlig han er i familie med en varulv der hærgende for 100 år siden, og kun kan stoppes hvis man slagter en efterkommer af slægten på 100 årsdagen for forbandelsen. Og lige præcis den dag Tomas ankommer til den lille by, er det 100 år siden rædslerne begyndte. Sammen med nogle gamle venner og en hardcore politimand må Tomas nu tage kampen op imod forbandelsen og en stor flok behårede ulvebæster.

Game Of Werewolves er en Spansk produktion, og bestent et friskt pust til genren. En genre der ikke er blevet lavet noget særligt spændende indenfor i lang tid, og derfor var det også med en forventningsfuld spænding den blev stoppet i afspilleren. Heldigvis skuffer Game Of Werevolves ikke, og er ganske fornøjelig fra start til slut, selvom undertegnede godt kunne have tænkt sig nogle scene med lidt mere bid i. Stilen er meget pæn og blodige sekvenser er der ganske få af. Til gengæld er der masser af gakkede løjer og sjove karakterer. Historien har blandt andet en skør bedstemor der redder vores hovedepersoner når nøden er størst. Ligeledes har filmen også en god birolle i den skydegale politimand, der er sejere end først antaget. De vabale jokes flyver imellem hovedepersonerne, imens de kæmper imod en horde af varulve, og det er munteret action for start til slut.

De blodige effekter er som før beskrevet ikke så dominerende, men det er de mange varulve så til gengæld. Der er masser af dem, og de er spændende lavet. Selvfølgelig bruger man undervejs en del computer animation, men der er heldigvis også mange fine varulve kostumer og andre effekter, der er lavet på den gode gamle måde.

Game Of Werewolves er bestemt en seværdig blanding af gys og grin, og dejligt at en lille Spansk film igen får sat fokus på en genre, der har været lidt død de sidste mange år.

Ekstramateriale.

Det eneste ekstramateriale er en slideshow med billeder fra filmen. Filmens trailer og en spændende trailershow fra andre af Another World Entertainments udgivelser.

Ekstramaterilaet får 1 stjerne ud af 6 mulige.

Heldigvis kommer Game Of Werevolves med orginalt Spansk lydspor i Dolby Digital 2.0 og 5.1.

Filmen kan ses med Danske, Svenske, Finske og Norske tekster.

Game Of Werewolves er venligst stillet til rådighed af Another World Entertainment.

Titel: Game Of Werewolves.
Original Titel: Lobos De Arga.
Premieredato: 9. september 2013
Instruktør: Juan Martinez Moreno.
Skuespillere: Gorka Otxoa, Carlos Areces, Secun De La Rosa.
Spilletid: 98 min.
Selskab: 2011
Genre: Gyser



banner
Overskrift Højre Block
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...