Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...
Dokumentarfilmfe...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

Get Hard

26. oktober 2015 af Adib Scott Schmidt

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Get Hard billede

Kan du lide Will Ferrell og Kevin Hart, er det svært at gå i byen med Get Hard

Get Hard er på mange måder en fuldstændig mondæn og kedelig historie. Det er en klar finger til alle Wall Street-drengene, der har tjent kasse på andres hårde arbejde, mens den lille fyr har måtte tage skraldet. Denne indstilling deler dommeren også i filmen, efter finansmanden (Will Ferrell) er blevet anklaget for finanssvindel, hvorefter han dømmer ham til 10 år i det værst tænkelige fængsel. Nu har Ferrell så blot 30 dage, til at "blive hård", inden han skal rådne i spjældet, og til dette sørger han hjælp hos sin sorte bilvasker ven (Kevin Hart), som han tror er kriminel, fordi han er netop er sort.

Ikke stor filmkunst
Som du nok kan høre er det ikke den mest begavede stykke narrativt kunst, men det er også fuldstændig lige meget, fordi det hele handler om de to mænd på plakaten, og historien er i virkeligheden intet mere end en undskyld for, at de kan udfolde sig på skærmen – Og er du gal, hvor bliver Ferrell udsat for meget.

Det er plads til både en omgang med arierske rockere, slåskampe med fremmede, simulerede fængselsoptøjer, og verdensmesterskabet i ”shit talk”. Alt sker mens Hart er tilstede, og der er en god kemi mellem de to på skærmen.

Så det eneste spørgsmål man derfor skal stille sig selv er, om man kan lide de to komikere? Jeg er selv en stor fan af Will Ferrell og synes de fungerer godt sammen, så for mig var det en sjov filmoplevelse, også selvom den er fuldstændig glemt to dage senere.

Ekstra materiale
I modsætning til de fleste udgivelser, så er der et hav af ekstra materiale, hvis man bare ikke kan få nok af den dynamiske duo. Der er både den originale og ucensurere udgave af filmen, en lang række featurettes, hvor man kommer bag scenerne og selvfølgelig fraklip. Alt i alt er den en pakke som er værd at kigge nærmere på, hvis man vil have et hurtigt grin med jævne mellemrum, men man skal ikke forvente nogen stor filmkunst.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
Warner Home Video.

Titel: Get Hard
Original Titel: Get Hard
Premieredato: 15. september 2015
Instruktør: Etan Cohen
Skuespillere: Will Ferrell, Kevin Hart, Alison Brie
Spilletid: 106 min.
Selskab: Gary Sanchez Productions, Warner Bros, 2015
Genre: Humor


banner
Overskrift Højre Block
Diary Of A Wimpy...
Ønsket
Maestro
Godzilla Minus One
Thanksgiving
Leo (Netflix)
Callas Paris 1958
Priscilla
Napoleon
Et Svært ÅrKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...