Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...
Dokumentarfilmfe...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Fri Mand
Fri Mand billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Ghost in the shell

6. april 2017 af Maria Bogensberger

4 stjerner Skriv en kommentar

Ghost in the shell billede

En fremtidsfilm der er fasinerende, smuk og sprængfyldt med action fra start til slut.

Året er 2029 og den unge kvinde Major (Scarlett Johanssson) bliver reddet efter en frygtelig ulykke og bliver født igen på et laboratorium hos Dr. Ouelet (Juliette Binoche). Firmaet Hanka Corporation udbytter kropsdele og organer med robotdele, så de svage kan blive stærke. Major er den første af sin slags. Hun får en fuld krops protese, hvor kun hendes hjerne er hendes egen. Hun er den perfekte soldat og arbejder for terrorkorpset sektion 9 – en særlig politistyrke, hvor hun skal forhindre hacker angreb på bla. folks hjerner. Da Hanka Corporation bliver angrebet af hackeren Kuze (Michael Pitt), bliver alle segl sat ind. Men er Kuze den onde og har Major fået reddet eller stjålet sit liv efter ulykken?

Rollebesætning
Ghost in the Shell er en filmatisering efter den legendariske manga tegneserie lavet af Shirow Masamune.

Scarlett Johansson spiller hovedrollen i filmen. Hun er bla kendt for sine roller i film som Lucy (2014), Captain America: Civil War (2016) og Under the skin (2013). Det er ikke hendes første rolle som action heltinde, men denne rolle var ekstra udmattende. Hun skulle løbe hurtigere og springe højre da figuren jo er en cyborg. Hun udfører selv alle sine stunts i filmen og lærte at håndtere de forskellige våben. Hun er fantastisk i rollen som en vaske ægte action kvinde, bestemt den rigtige rolle til hende. Jeg syntes ikke, at det gjorde noget at hun ikke er af Asiatisk afstamning. Hun blender rigtig godt ind.

En anden hovedrolle indehaver er den Danske skuespiller Pilou Asbæk, som er kendt for Krigen (2015), Borgen (2010-2013) og Ben Hur (2016). I Ghost in the shell er han Majors kamp- fælle i sektion 9. Han er ekspert i nærkamp, en hård mand på ydersiden, men med blødt hjerte. En mand der vil gøre alt for Major. Også Pilou Asbæk er i sit rette element i filmen, en fornøjelse at se på.

Fascinerende
Der er skabt en fremtids storby, som Shanghai og Hong kong ligger skyline til i dele af filmen. Utrolig smukt med masser af lys og liv, ligesom man forstiller sig, fremtiden vil se ud. Filmen er spræng fyldt med action scener fra start til slut. Handlingen er spændende og man bliver let draget ind i fremtids universet. Et fascinerende univers, hvor man kan få udskiftet kropsdele og organer, hvis de går i stykker. En verden hvor man bliver opladet i nakken via et stik og hvor ens største bekymring er, om ens hjerne bliver hacket. Ja hvem ved hvor teknologien vil føre os hen?

Jeg var imponeret over filmen og var rigtig godt underholdt hele vejen igennem. Der var nogle rigtige gode chok effekter, som bestemt sørgede for, at man følte, at man var i live. Så hvis man er til en spændende historie med masser action, får man bestemt noget for pengene her.

Titel: Ghost in the shell
Original Titel: Ghost in the shell
Premieredato: 6. april 2017
Instruktør: Rupert Sanders
Skuespillere: Scarlett Johansson, Pilou Asbæk, Juliette Binoche, Michael Pitt, Takeshi Kitano, Chin Han
Spilletid: 107 min.
Selskab: United international pictures 2017
Genre: Action , Drama , Krimi
Link: http://www.imdb.com/title/tt1219827/


banner
Overskrift Højre Block
Diary Of A Wimpy...
Ønsket
Maestro
Godzilla Minus One
Thanksgiving
Leo (Netflix)
Callas Paris 1958
Priscilla
Napoleon
Et Svært ÅrKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...