Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Den Grænseløse
Den Grænseløse billede



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Gina Jaqueline - Midt i en drøm

24. oktober 2018 af Maria Bjerregaard

2 stjerner Skriv en kommentar

Gina Jaqueline - Midt i en drøm billede

”Gina Jaqueline – Midt i en drøm” forsøger at give et ærligt indblik i den tidligere sugarbabes liv. Desværre mangler Gina talent, og hun kommer blot til at fremstå som endnu en realitykendis.

Gina Jaqueline fik sidste år sin debut med sin egen DR3 serie ” Gina Jaqueline- En sugardaters fortælling” som var en stor succes, men også medfulgte en masse holdninger fra familien Danmark, for hvordan kan man overhovedet vælge at leve på denne måde? Desværre kommer denne dokumentar aldrig rigtig ind under huden på sugardateren, og den ender med at vise en reality kendis, som kun ønsker at blive set og hørt - uden de store talenter.

En sugarbabes fortælling
I begyndelsen af denne dokumentar følger vi sugarbaben Gina Jaqueline. Hun går på dates med rige mænd og modtager gerne luksusvarer og dyre middage som betaling. Allerede i starten af denne dokumentar får vi fornemmelsen af Gina ikke er 100 % tilfreds hverken med sit liv eller jobbet som sugarbabe. Man følger hende også forelske sig, og derfor forlade den luksuriøse verden, men til gengæld træder hun ind i en ny reality verden.

Ingen løftede pegefingre
Instruktøren Sofie Lange Jørgensen har fulgt den unge Gina i to år med omdrejningspunkt af hendes dage som sugardater. Det er der som sådan heller ikke noget galt i. Vi følger blot en ung kvinde, som vælger en alternativ livsform, og lever livet lidt anderledes. Men vi kommer aldrig ind under huden på Gina som menneske, og hvorfor denne fascination om sugardating. Der bliver omtalt kort, hvordan en episode ændrede sit liv, men der bliver ikke yderligere gået i detaljer. Hvilket er ærgerligt, da man her havde mulighed for at vise, hvordan denne verden fungerer og hvilke fordomme og konsekvenser, som følger med.

Endnu en reality kendis
Dokumentaren forsøger at forstå den kontroversielle karakter Gina, men kommer aldrig rigtig ind i selve mennesket. Man viser hendes succes i offentligheden efter at hendes tv-serie for første gang ruller for skærmen. Derfor ridder Gina på reality succesbølgen ligesom så mange andre reality kendisser. Denne dokument kunne sågar handle om Amalie eller selv en Youtube kendis. Gina nævner selv ”Det er bare så fedt at blive set” efter hun har fået en bogkontrakt. Det er nok de mest klassiske ord man hører fra reality kendisser.

”Gina Jaqueline – Midt i en drøm” kunne have været et ærligt portræt om sugardating og dens fordomme fortalt fra en sugarbabe, som lang henne ad vejen nyder sit liv. I stedet får vi et portræt, som lader til at fortryde sin fortid, men bare gerne vil være reality kendis. Derfor bliver denne dokumentar aldrig ærlig, men mere overfladisk og unødvendig.

Titel: Gina Jaqueline – Midt i en drøm
Original Titel: Gina Jaqueline – Midt i en drøm
Premieredato: 24. oktober 2018
Instruktør: Sofie Lange Jørgensen
Skuespillere: Gina Jaqueline
Spilletid: 70 min.
Selskab: Pineapple Entertainment, DOXBIO,2018
Genre: Dokumentar
Link: http://doxbio.dk/movie-archive/gina-jaqueline-midt-i-en-droem/






banner
Overskrift Højre Block
Monkey Man
Immaculate
Fire døtre
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...