Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

For Evigt
For Evigt billede

Hammarskjöld
Civil War


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Girls on Trampolines

29. november 2004 af Søren Falgaard

1 stjerner Skriv en kommentar

Girls on Trampolines billede

Nu nærmer julen sig, og det er snart tid til at købe julegaver. Det faktum, at der skal ligge noget under træet, gør, at diverse underfundige juleudgivelser spyttes ud.

Drengerøvs-tv har i længere tid været at vælge, når man skulle se tv. Med Jackass-konceptet på MTV, fik det grænseoverskridende idiotiske en chance, trenden spredte sig også til Danmark, hvor Banjos Likørstue viste glimrende humor pakket ind i platte bøvser og tvivlsomme karakterer. Jan Elhøj blev den helt store indenfor genren og fortsatte med Zulubingo, der også fungerede ret fint.
I USA har der længe kørt et program, der nu også kan opleves på selv samme TV2Zulu, der gav Elhøj rum til bingohalløjet. ”The Man show” er snakke TV for mænd med hang til øl, damer og plat humor. Et ok program, der dog for den danske seer fremstår en anelse tam i forhold til de danske pendanter, der fokuserer mere på det ironiske. I relation til ”The Man Show” blev det et element at have nogle flotte piger til at hoppe på en trampolin. Med denne DVDudgivelse er alt udenomshurlumhejet væk, tilbage er blot den skinbare tåbelighed. I en time kan man sidde og se en række halvafklædte piger hoppe på en trampolin, det smarte ved en trampolin er, at den får pigernes bryster til at hoppe godt og grundigt op og ned. Pigerne hopper til forskellige julemelodier, der simpelthen går en på nerverne efter ganske kort tid. Sommetider har pigerne nissehuer på, andre gange andet julehalløj, og sådan bliver det bare ved og ved i den endeløs stimme af trivialitet. Man holder ikke ud længe af gangen, selvom pigerne da egentlig er ret smukke. Uden humor eller i det mindste plotstrukturer går drengerøvstingen simpelthen ikke.

Som ekstremateriale er der en fotomontage af pigerne, hvilket blot er endnu mere kedeligt end selve filmen, dertil kommer en kort del, hvor man kan gætte med på pigernes BH-størrelse og sidst men ikke mindst er der en lille dokumentar om, hvordan man stiller en trampolin op, og hvordan pigerne har det med at hoppe på den!?

Dette er simpelthen så ringe, at det næsten bliver kult. Og skal du give fætter Frederik, som du rent ud sagt synes, er en bumset idiot, en julegave, kan du evt. give ham denne DVD. Måske finder han ud af, at uden gennemført humor er drengerøvskoncepterne ganske enkelt helt tomme, mest sandsynligt er det dog, at knægten savler i ti minutter, hvorefter han sover (og så er den juleaften jo reddet).

DVDen er venligst stillet til rådighed af
Playground Music.

Titel: Girls on Trampolines
Original Titel: Girls on Trampolines
Premieredato: 15. november 2004
Instruktør: Ingen
Skuespillere: Diverse piger på en trampolin
Spilletid: 60 min.
Selskab: Eagle Rock Entertainment
Genre: Andet





banner
Overskrift Højre Block
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...