Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Han er bare ikke vild med dig

6. februar 2009 af Mie Bach

2 stjerner Skriv en kommentar

Han er bare ikke vild med dig billede

Sød-suppe til Valentines Daten!

Alle der har fulgt med i serien ”Sex and the City” er formentlig bekendt med vendingen ”He´s just not that into you”. I serien blev det brugt som en humoristisk frase, men denne film har ikke blot stjålet det til sin titel, - hele filmens handling bygger også på denne sætning. Og for at blive i de trygge ”Sex and the City”-rammer er bogen som filmen bygger på, skrevet af de to samme forfattere Greg Behrendt og Liz Tuccillo, som stod bag serien. Som fan af ”Sex and the City” ville jeg mene ”det lyder da meget godt”, men det er det desværre bare ikke!

Handlingen udspiller sig i Baltimore, hvor man følger en gruppe personer i 20´erne og 30´erne og deres store problemer med kærligheden. De tre hovedkarakterer arbejder sammen i et kedeligt kontormiljø. Her diskuterer de ivrigt deres private problemer, og selvom de alle er i forskellige par situationer lader det ikke til, at nogen af dem er perfekte. Gigi (Jennifer Goodwin) søger desperat, og måske for desperat, efter en kæreste, Beth (Jennifer Aniston) har været sammen med sin kæreste Neil (Ben Affleck) i 7 år, men intet tyder på at han nogensinde vil gifte sig med hende, og Janine er udadtil lykkelig gift, men sandheden er, at hende og manden Ben (Bradley Cooper) ikke længere har sex. Fællesnævner for alle tre kvinder er, at de bruger timer på at tolke alt hvad deres mænd siger og gør og ikke mindst, hvad de ikke gør. Men så en dag sker der noget afgørende, da Gigi møder en mand med de vise ord: maybe ”He´s just not that into you” efter at have hørt, hendes tossede forklaring på, hvorfor hendes date ikke har ringet: ”Måske ringede han, men jeg fik aldrig beskeden. Eller måske har han mistet mit nummer, eller har været i udlandet, eller blevet kørt ned af en taxa, eller hans bedstemor er død”. Pludselig ser de tre kvinder alting i et klarerer lys.

Filmen udspiller sig ikke i en typisk lineær model, man følger derimod de enkelte personer i små handlingsforløb, der efterhånden flettes sammen, hvilket fungere rigtig godt. ”Han er bare ikke vild med dig” har fået etiketten romantisk komedie, men jeg vil mene, at den bare skal holde sig til at være romantisk, da filmen ikke var særlig morsom. For mit vedkommende var den ikke en total katastrofe, for selvom man som pige nødigt vil erkende det, elsker vi en god kærlighedshistorie med nogen rørende øjeblikke. Og det var der skam, men handlingen var til tider meget forudsigelig og historien er set adskillelige gange før. Ordet tam, beskriver nok handlingen bedst og visse sidehistorier og karakterernes handlingsmønstre virkede usammenhængende. Det jeg blev mest overrasket over ved denne film var, hvordan de har fået alle disse store stjerner til at spille med. Så hvis jeg ikke nød den noget kliche prægede handling, så nød jeg i hvert fald de smukke mennesker Jennifer Aniston, Ben Affleck, Scarlet Johanson, Bradley Cooper m.m.

Titel: Han er bare ikke vild med dig
Original Titel: He´s just not that into you
Premieredato: 6. februar 2009
Instruktør: Ken Kwapis
Skuespillere: Ben Affleck, Jennifer Aniston, Drew Barrymore, Scarlet Johanson, Jennifer Connelly, Kevin Connolly, Bradley Cooper, Ginnifer Goodwin, Justin Long
Spilletid: 127 min.
Selskab:
Genre: Romantik
Gennifer Goodwin, Jennifer Aniston og Jennifer Connelly. Distributed by Warner Bros. Pictures. 
Photo by Darren Michaels
Gennifer Goodwin, Jennifer Aniston og Jennifer Connelly. Distributed by Warner Bros. Pictures. Photo by Darren Michaels
Drew Barrymore og Scarlet Johanson. Distributed by Warner Bros. Pictures. 
Photo by Darren Michaels
Drew Barrymore og Scarlet Johanson. Distributed by Warner Bros. Pictures. Photo by Darren Michaels
Bradley Cooper og Ben Afleck. Distributed by Warner Bros. Pictures. 
Photo by Darren Michaels
Bradley Cooper og Ben Afleck. Distributed by Warner Bros. Pictures. Photo by Darren Michaels


banner
Overskrift Højre Block
Knox Goes Away
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskede
Inshallah en dreng
The Garfield Movie
ABOUT DRY GRASSES
PIGEN DER FORTAL...
The Fall GuyKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...