Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...
Dokumentarfilmfe...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Fri Mand
Fri Mand billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Helt Vildt

3. november 2006 af Kasper Warrer Krogager

4 stjerner Skriv en kommentar

Helt Vildt billede

"Helt Vildt" skæg

En ny detaljeret animations film er hermed ankommet med en blanding af "Madacasgar", "Find Nemo" og tilsat lidt ekstra lækkerier fra posen.

Det hele starter i New Yorks zoologiske have, hvor Samson er den vilde Løve med et brøl der kan skræmme alle fra vid og sans, hans søn Rune, ja han har måske ikke verdens største brøl nærmere hen af et "Miau". Med alle de historier som Samson fortæller hvor han har jaget gnuerne på flugt med sit kolosale brøl, så føler man et kæmpe pres på ens skulder. Problemet er nærmere at han ikke føler han lever op til farmands forventninger. Det ender ved et uheld med at Rune bliver transporteret til et skib der sejler til, ja en mystisk ø der bliver styret af en flok gnuer med en bindegal leder i front ved navn Kazar, der mener at en gud skal hive dem op fra bunden af fødekæden og gøre dem til rovdyr. Med farmand og vennerne i hælene på sig for at få ham hjem.

Gruppen der består af Samson`s bedste ven Egernet Benny der simpelthen er forelsket i Birgit, ja alletides...bortset fra hun er en giraf som trods alt er en selvstændig dame der ikke vil falde for en hver. Koalaen Niller der lever med titlen som Zoologiske have`s maskot, der både skal krammes og alt muligt andet. Ikke noget der ligefrem får det største smil på læben hos Niller. Lasse gruppens anakonda, der måske ikke altid er særlig klog men har dog sine øjeblikke, er altid klar med en hjælpende "hånd".

Filmen er fyldt med sjove pudsige ting, en af dem er de dansende og syngende gnuer. Den lille grævling ala egen-artige dyr der sidder i et rør og laver det helt store og som samtidig bliver fornærmet over at de ikke vil spise ham og Curling med Skildpadder..

Dette er Steve "Spaz" Wiliams første film i instruktørstolen.

Denne specielle nye form for animering tog 1,5 milioner arbejdstimer for 418 medarbejdere, på selve Samson var der over 6 milioner hår der skulle skabes, kun overgået af en figur i filmen som er en puddel med 14 milioner hår.

Mange ting i filmen er improviseret og som sagt hvis man kan lide "Find Nemo" eller "Madacasgar" så er det en film der skal ses.

Titel: Helt Vildt
Original Titel: The Wild
Premieredato: 3. november 2006
Instruktør: Steve "Spaz" Wiliams
Skuespillere: Kiefer Sutherland (Lars Mikkelsen), Jim Belushi (Erik Clausen), Greg Cipes (Thomas Gylling Andersen) Eddie Izzard (Klaus Bondam), Richard Kind (Anders Bircow), Janeane Garofalo (Anne Bjarup Riis)
Spilletid: 83 min.
Selskab: C.O.R.E. Feature Animation Hoytyboy Pictures, United International Pictures 2006
Genre: Tegne- og animationsfilm
Link: http://disney.go.com/disneyvideos/animatedfilms/thewild/


banner
Overskrift Højre Block
Diary Of A Wimpy...
Ønsket
Maestro
Godzilla Minus One
Thanksgiving
Leo (Netflix)
Callas Paris 1958
Priscilla
Napoleon
Et Svært ÅrKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...