Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Cinema Made In I...
Tyske Filmdage 2022
Oscar 2022
Cph:Dox 2022
Robertprisen 2022

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

Homeland Sæson 7

12. oktober 2018 af Nikolaj Sonqvist

5 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Homeland Sæson 7 billede

Carrie og Saul giver den amerikanske indenrigspolitik et spark i bollerne.

Selvom vi er nået langt i historien om den maniodepressive CIA-agent Carrie, formår den Golden Globe- og mange gange Emmy-vindene tv-serie Homeland stadig at overraske og underholde ved at presse både Carrie og hendes tidligere CIA-chef Saul længere ud over, hvad det er etisk og moralsk.

Carrie har alle dage taget sit eget initiativ under CIA-paraplyens beskyttelse, men nu hvor hun ikke længere er i efterretningstjenesten og hendes arbejde med præsident Keane i det hvide hus er slut, må hun begynde sin egen private undersøgelse i skyggen af alle. Og selvfølgelig går det igen udover hendes forhold til sin søster, sin datter og sine venner.

Hendes arbejde med at få de 200 medlemmer af efterretningstjenesten frigivet, bringer hende ved første færd i armene på en hacker, der forsøger at afpresse hende mod at lække hendes fortrolige oplysninger på sin computer. Men Carrie har som altid sin kvindelige tække, sensuelle udstråling og utilregnelige dagsorden.

Selvfølgelig bringer hele miseren hende længere og længere ind i et spindelvæv af udspekulerede mennesker, politisk korruption og moralsk fordærv. Det samme må Saul sande i sit arbejde for præsident Keane, at ikke alle har rent mel i posen. Og selvfølgelig bringes deres to individuelle undersøgelser dem sammen.

Homeland Sæson 7 formår igen at være relevant ved at indføre diskret og nuanceret samfundskritik til det amerikanske samfund. Hvor det i de foregående sæsoner har drejet sig meget om den internationale politik, er sæson 6 og nu 7 bevæget sig tættere på den nationale politik. Selvfølgelig med genkendende til Trump administrationen og netop derfor har serien i den grad stadig sin eksistensberettigelse.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Twentieth Century Fox Home Entertainment Paramount.

Titel: Homeland Sæson 7
Original Titel: Homeland Sæson 7
Premieredato: 27. september 2018
Instruktør: Lesli Linka Glatter, Daniel Attias
Skuespillere: Claire Danes, Elizabeth Marvel, Maury Sterling, Linus Roache, Jake Weber, Morgan Spector, Mandy Patinkin, Amy Hargreaves, Dylan Baker
Spilletid: 636 min.
Selskab: Twentieth Century Fox, 2018
Genre: Drama


banner
Overskrift Højre Block
Man vs. Bee (Net...
Elvis
Costa Brava, Lib...
The Black Phone
Playground
Obi-Wan Kenobi (...
Lightyear
Verdens Værste M...
The Hole in the ...
MenKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...