Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Cinema Made In I...
Tyske Filmdage 2022
Oscar 2022
Cph:Dox 2022
Robertprisen 2022

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

In Love With The Dead

13. juli 2008 af Jesper Hintze Vildbrad

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

In Love With The Dead billede

En pige får diagnosen kræft, og hendes kæreste vil gøre hvad som helst får at hjælpe, men sygdommens karakter har uventede uhyggelige bivirkninger.

Lykken varer ikke altid evigt, det må kæresteparret Ming (Shawn Yue) og Wai (Stephy Tang) sande, da hun får stillet diagnosen kræft, og at den er uhelbredelig. Ming må sammen med deres barn, prøve at opretholde en normal familie idyl, selvom fortvivlelsen allerede har overhalet canceren. MIng mister sit prestigefyldte job, men får hurtigt et nyt, mindre udfordrende. Her møder han en gammel skolekammerat, den nu meget smukke Fong (Yoka Yue), som er hans overordnede, og stadig kan huske deres uforglemmelige stunder.
Sandhedsberuset fortæller Ming Wai alt, også dette nye møde, især da Wai var sidekammerat med Fong, og dertil usund jaloux på Fong og Mings stærke venskab.
Da nyheden om gensynet bundfalder sig hos Wai, vokser en skrækindjagende jalousi på ny. Samtidig er hun begyndt at tabe håret, og ydermere er hendes adfærd begyndt at skræmme Ming og især deres barn.
En dag flygter Wai, og da hun endelig vender tilbage er hun forvandlet. Også Ming er forvandlet, taber håret og kaster levende orme om (ja der er også lidt til husarerne). Grumt bliver dette trekants drama.

Pang brødrene har igen spundet en gyser, efter den nu lidt asiatiske kedsommelig opskrift, at bruge hår som effekt. De var med til at erobre gysertronen til asien, med klassikeren The Eye, som var ret betagende. Her er de igen ude med en fornuftig sammensat historie, men får ikke noget egentlig gys ud af de 98 minutter. Det ender ud af et forfladiget lommefilosoferende stykke finale, som i al sin pragt prøver at overraske, men som slet ikke har delt invitationer ud til denne overraskelse, derfor også frataget muligheden for at tråde scenariet ud.
Men varemærket som i deres tidligere produktioner, er den poetiske lyssætning, de flotte billedbeskuende scener.
”In Love With The Dead er desværre en film, der kaster al sin styrke overbord, og ikke har styrken til at være mere en bare en gyser uden de store skrækelementer. Gode skuespilpræstationer hele vejen igennem.

Ekstra materialet består af en lille trailerpark. Ingen leflen for fans af genren.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
Scanbox.

Titel: In Love With The Dead
Original Titel: Chung oi
Premieredato: 17. juni 2008
Instruktør: Danny Pang, Thomas Pang
Skuespillere: Shawn Yue, Stephy Tang, Yoka Yue, Wing Lim Cho, Tin-Ngoh Seung, Patrick Tam, Ken Wong
Spilletid: 98 min.
Selskab: Films Station/2007
Genre: Gyser


banner
Overskrift Højre Block
Elvis
Costa Brava, Lib...
The Black Phone
Playground
Obi-Wan Kenobi (...
Lightyear
Verdens Værste M...
The Hole in the ...
Men
Esthers OrkesterKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...