Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Cinema Made In I...
Tyske Filmdage 2022
Oscar 2022
Cph:Dox 2022
Robertprisen 2022

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Insecure sæson 1

3. august 2017 af Henrik Andersen

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Insecure sæson 1 billede

Har man HBO Nordic har man måske stiftet bekendtskab med den meget populære serie Insecure, der pt. kører der. Serien handler om Issa og Molly der er sidst i 20’erne og de problematikker de er ude for i deres hverdag. Kærester, job, karriere og ligende. Inscure udfordre den måde som den sorte kvinde tit udstilles som på film: Selvsikker og fejlfri. Issa Rae tør udfordre disse stereotyper og på en vittig og ligefrem facon formår hun at gøre serien et kig værd.

Issa og Molly er veninder. De bor i Los Angeles, og hver dag er næsten en kamp for overlevelse i en benhård og usikker verden, hvor ting sker hurtigt. De kæmper begge 2 med at ingen af dem hører ind under de stereotyper Afro Amerikanske kvinder normalt falder ind under. Issa er stand Up komiker, og når hun ser sig selv i spejlet er hun sej og hård, selvom hendes almindelige arbejde bestemt ikke afspejler dette, og så er der lige forholdet med hendes kæreste. Et forhold der har varet 5 år, og som er svær at se en fremtid i. Molly har stor succes som top betalt advokat, men har det svært med hendes dating liv. Så selvom både Issa og Molly begge er vellidte henholdsvis i advokat verdenen, og på de skrå brædder, har de det til fælles, af de syntes det er svært at være sikker i andre af livets mange situationer.

Issa Rae er den ultimative drivkraft bag serien, og hun har udover at spille hovedrollen også skrevet og skabt serien. Hun skrev ideen i 2013, og serien blev gjort klar til visning på HBO i 2016, hvor sæson 2 allerede er i fuld gang. Insecure er blevet godt modtaget, og selvom den mest er henvendt til kvinder kan mænd bestemt også godt kigge med, måske kan de endda lære lidt om det modsatte køn, og den ofte snørklede måde de tænker på. Som udgangspunkt handler den om Afro Amerikanske kvinder, og de problematikker de stadigvæk roder med i forhold til dum racisme, og de andre ting der nu engang følger med, når man er kvinde i dette århundrede. Det er vigtigt for Rae at understrege, at det ikke er en historie fra ”The Hood” men en historie om almindelige kvinder, der prøver at leve almindelige liv.

Sæson 1 består af 8 afsnit der i denne udgivelse er samlet på en Disc:

"Insecure as Fuck"
"Messy as Fuck"
"Racist as Fuck"
"Thirsty as Fuck"
"Guilty as Fuck"
”Shady as Fuck"
"Real as Fuck"
"Broken as Fuck"

Ekstramateriale.

Ekstrameterialet består af 2 Making Of programmer, og et sjovt program der viser det Tv program som karaktererne I serien elsker af se.
Billedet er flot overført til DVD og det er muligt at se sæson 1 med Danske, Svenske, Norske, Finske og Polske undertekster.
Lyden kan nydes i Engelsk Dolby Digital 5.1

Filmen er venligst stillet til rådighed af Twentieth Century Fox Home Entertainment Warner Bros.

Titel: Insecure sæson 1
Original Titel: Insecure sæson 1
Premieredato: 3. august 2017
Instruktør: Issa Rae
Skuespillere: Jay Ellis, Lisa Joyce, Issa Rae, Yvonne Orji.
Spilletid: 217 min.
Selskab: 2016
Genre: Humor


banner
Overskrift Højre Block
Elvis
Costa Brava, Lib...
The Black Phone
Playground
Obi-Wan Kenobi (...
Lightyear
Verdens Værste M...
The Hole in the ...
Men
Esthers OrkesterKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...