Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

Insidious: The Last Key

14. juni 2018 af Henrik Andersen

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Insidious: The Last Key billede

Den 4. film i Insidious serien handler om mediet Elise, som vi også kender fra de foregående film i serien. Denne gang tager hun livtag med gamle minder og oplevelser, da hun kontaktes af en mand, der nu bor i hendes gamle barndomshjem. Et barndomshjem der er fyldt til overflod med frygtelige minder og onde ånder. Endnu engang må Elise samle al sin styrke i kampen mod den mørke side af den paranormale verden. Del 4 trækker fine tråde til resten af serien, og er man fan, bliver man nød til at se historien om Elises fortid.

Elise Rainer har siden hun var barn kunne kommunikere med åndeverdenen. Hun voksede op med en far, der slog hende og en mor der til gengæld tog sig kærligt af hende, indtil hun under paranormale omstændigheder gik alt for tidligt bort. Elise voksede op tæt på et gammelt fængsel hvor lyset blinkede, hver gang en fange blev henrettet i den elektriske stol, og netop derfor var stedet hjemsøgt af onde ånder og specielt en dæmon gjorde et stort indtryk på Elise og hendes bror, dengang for så længe siden. Nu er Elise en ældre kvinde, der sammen med Specs og Tucker driver et lille ”Ghostbuster” firma hvor de hjælper sjæle med at komme sikkert over på den anden side. En dag bliver Elise ringet op af den mand der nu bor i hendes barndomshjem. Han bliver plaget af en uhyggelig åndelig tilstedeværelse, og modvilligt acceptere Elise at hjælpe ham. Det bliver en lang rejse ned i den frygtelige fortid, der var hendes barndom, og inden sagen er løst må Elise acceptere, at hendes far var endnu mere ondskabsfuld end de piskeslag hun fik at føle på sin egen krop, og at stedes stadigvæk hjemsøges af en dæmon der intet godt vil menneskeheden.

De 2 første Insidious film blev instrueret af James Wan, der også fik skabt Jigsaw serien og den mesterlige The Conjuring. Om nogen har han forstået at give en slidt genre et nyt spark bagi, og således blev Insidious serien også godt modtaget. The Last Key er 4. del i serien, der selvom den er en anelse forudsigelig stadigvæk formår at underholde største del af tiden.

Lin Shaye spiller godt i rollen som Elise, og som fan af serien er det faktisk ganske spændende at hører lidt om hendes fortid. Desværre bliver der puttet lidt for meget plat humor ind i form af hendes 2 Sidekicks og deres platte jokes og pinlige optrin. Dette kunne man sagtens have været foruden. Men alt i alt er denne 4. del ganske fin underholdning, selvom der intet nyt er under solen i form af stil og egentligt indhold. Heldigvis trækker denne 4. del fine tråde til de andre film i serien, og derved finder den sin retmæssige plads på tidslinjen. Desuden er det skønt at se altid solide Bruce Davison i rollen som Elise’s voksne broder.

Insidious The Last Key er på ingen måde banebrydende underholdning, men det behøver det heller ikke at være hver gang. Frem med popcornene og de sukkerholdige læskedrikke, skru fjernsynet op på max lyd og lad dig synke hen i en grum historie med masser af lette gys og uhyggelig atmosfære.

Ekstramateriale.

Ekstramaterialet består af 8 slettede scener, en anderledes slutnings mulighed, og 3 små programmer om tilblivelsen af filmen: Going into The Furture, Becoming Elise, Meet the New Demon – Unlocking The Keys.

Filmen er flot overført til Blu-ray og både billede og lyd står skarpt og klart. Det er muligt at se filmen med Danske, Svenske, Norske og Finske undertekster.

Insidious The Last Key er venligst stillet til rådighed af Universal Pictures.

Titel: Insidious: The Last Key
Original Titel: Insidious: The Last Key
Premieredato: 14. juni 2018
Instruktør: Adam Robitel
Skuespillere: Lin Shaye, Leigh Whannell, Angus Sampson, Kirk Acevedo, Caitlin Gerard, Spencer Locke, Josh Stewart, Bruce Davison.
Spilletid: 104 min.
Selskab: 2017
Genre: Gyser


banner
Overskrift Højre Block
De uønskede
Inshallah en dreng
The Garfield Movie
ABOUT DRY GRASSES
PIGEN DER FORTAL...
The Fall Guy
Paranoia (Blockb...
Monkey Man
Immaculate
Fire døtreKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...