Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

The Hunger Games...
The Hunger Games: The Ballad Of Songbirds & Snakes billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

Into the Storm

10. januar 2015 af Adib Scott Schmidt

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Into the Storm billede

Filmen er lavet af folk, der elsker tornadoer, er du også en af dem, vil du elske den.

De store katastrofer, som naturen omkring os udløser, har altid fascineret os. Hvad er det, der skaber en kæmpe flodbølge, som den i Thailand? hvordan kan det være, at jordskælv eksisterer og ikke mindst, hvorfor opstår der tornadoer? Vi kender alle den livlige vind i Danmark, men det er spændende at se nærmere på, hvad der sker, når naturen viser sig fra sin mest ødelæggende side.

Fascineret af naturkatastrofer
Denne fascination er naturkatastrofer, her i filmen repræsenteret ved tornadoer, har tydeligvis være stor hos producenterne af filmen Into the Storm, at historien ikke er særlig fængende er også et udtryk for dette.

Vi følger i bedste mockumentary-stil, en gruppe filmfolk, der desperat leder efter en tornado. Den garvede leder Pete, har igennem hele sin karriere drømt om at filme centeret af en tornado – det han kalder for orkanens øje, men har ikke rigtig haft held med at filme noget dramatisk, eller for den sags skyld medrivende. Heldet vender dog, da en stormvarsel udvikler sig til kæmpe orkaner, lige i nærheden af, hvor de befinder sig, og så begiver vi os afsted med dem, på jagt efter store og flotte orkaner.

Det er den egentlige historie. Der er selvfølgelig en masse sidehistorier, med nogle komiske red-necks, en kærlighedshistorie og en familie berørt af tornadoens ødelæggelser, men det hele er en stor undskyld for at filme kæmpe orkaner, og se ting falde fra hinanden, når orkanen river dem med sig.

At historien ikke er dybt, har ikke den store konsekvens for nydelsen af filmen, for den episke musik og de overvældende orkaner, er så episke i visuel og episk bravur, at man sagtens kan holde hoved oppe i filmens 90 minutter. Så er man til kæmpe orkaner, skal man nok blive mere end underholdt af Into the Storm, man skal bare ikke forvente særlig stor filmkunst.

Bonus materiale
Alt yderligt materiale, handler om det, som er interessant, nemlig orkanerne. De små featurettes, er ikke særlig lange, men de fortæller lidt om, hvilke virkelige orkaner, der har inspireret dem i filmen, stormtanken "Titus" og, hvordan de blandede computergenerede tornadoer med rigtige skuespillere. Alt i alt, giver den omkring en god ekstra halv time.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
Warner Home Video.

Titel: Into the Storm
Original Titel: Into the Storm
Premieredato: 16. december 2014
Instruktør: Steven Quale
Skuespillere: Richard Armitage, Sarah Wayne Callies, Matt Walsh, Nathan Kress, Alycia Debnam Carey, Jeremy Sumpter, Kyle Davis, Brandon Ruiter
Spilletid: 89 min.
Selskab: Village Roadshow Pictures, Warner Bros, 2014
Genre: Action , Adventure , Drama , Familie
banner
Overskrift Højre Block
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5 (...
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...