Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Julia - Den første gang.

13. juni 2011 af Henrik Andersen

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Julia - Den første gang.  billede

Historien om Julia og den unge Pauli får instruktøren Sigi Rothemund fortalt på en varm og humoristisk facon, der gør, at hele herligheden ender op som et velfortalt erotisk eventyr.

Ungersvenden Pauli (Ekkehardt Belle) skal kører langt med tog for at komme på sommerferie ved sin far. I toget sætter han sig i samme kupe som en forførende skønhed, der sensuelt lokkende skræmmer den jomfruelige Pauli en smule. I stedet for kaster kvinden sig over en anden og mere maskulin mand, der er med toget. Pauli hører dem have hed elskov på togets toilet.

Endelig ankommer toget på stationen, hvor Pauli skal møde sin far. Det viser sig at den forførende kvinde fra toget, er hans fars nye dame Yvonne, der nu lader som om, hun aldrig har set Pauli før.

Hos faderen bor også Paulis onkel Alex og hans lesbiske tante Miriam. Onkel Alex har gang i at komponere en, efter hans eget udsagt, mægtig opera ved navn: "brændingerne på Lesbos", og tante Miriam har nok at gøre med at forføre husets stuepige Sylvana. Den skøre familie bliver snart for meget for Pauli, men til alt held møder han hans gamle venninde og nabo Julia, der også som ham selv er jomfru. Pauli ser muligheden for at få lavet om på dette, men kampen bliver hård, for hans egen far er nemlig også interesseret i den 18 årige skønhed. Det bliver en sommer ingen af dem nogensinde vil glemme.

Instruktøren Sigi Rothemund er nok mest kendt for hans Tyske Alpehylere: Uden Trusser I Tyrol, Liderlige Bukke I Bangkok og Muntre Sextur På Alpehotellet. Alle film der gjorde sig godt på Late Night RTL i de muntre 80'ere. Sigi Rothemund har sin egen løsslupne måde at instruere på, og hans vildskab ses også i Julia - Den første gang. Her er dog lagt et filter på de fjollede indslag til fordel for dampende hed erotik, der bestemt er flot filmet og sat i scene. Historien om Julia og Pauli beviser at Sigi Rothemund kan andet end halvdumme Alpefilm, men også formår at fortælle en erotisk og spændende historie.

Skuespillet variere imellem totalt fjollede optrin, for det meste leveret af Onkel Alex og Tante Miriam, og det mere velspillende fra resten af skuespillergruppen. Ekkehardt Belle gør det ganske overbevisende som den kejtede Pauli, og smukke Sylvia Kristel som de fleste nok kender som Emmanuelle, er som altid ganske forførende i rollen som den unge Julia.

Julia - Den Første Gang er en dejlig erotisk perle, der ikke tager sig selv og sin gerre alt for seriøst. Det bevirker et afslappet forhold til materialet, som derved kommer til at fremstå medrivende og erotisk forførende i flere scener. Er man fan af genren bør man ikke snyde sig selv for historien om Julia og Pauli og deres hede sommerevnetyr.

Ekstramateriale.

Ekstramaterialet består af en Trivia med fakta om filmen, et slideshow med billeder og biografier over cast og crew. Desuden er det muligt at se et Trailershow med andre udgivelser i samme genre fra Another World Entertainment.

Ekstramaterialet får 2 stjerner ud af 6 mulige.

Lyden kan nydes i Tysk Dolby Digital 2.0 (stereo) og Billedformatet er 1.33:1 FullScreen 4:3. Det er muligt at se filmen med Danske, Svenske, Finske og Norske undertekster.

Julia - Den første gang er venligst stillet til rådighed af Another World entertainment.

Titel: Julia - Den første gang.
Original Titel: Der Liebesschüler.
Premieredato: 12. april 2011
Instruktør: Sigi Rothemund.
Skuespillere: Ekkehardt Belle, Jean-Claude Bouillon, Sylvia Kristel, Teri Tordai, Gisela Hahn, Peter Berling, Dominique Delpierre.
Spilletid: 84 min.
Selskab: 1974
Genre: Romantik

banner
Overskrift Højre Block
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...
Bad Boys: Ride o...
Knox Goes Away
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskedeKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...