Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

Justin og De Tapre Riddere

11. december 2014 af Nikolaj Sonqvist

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Justin og De Tapre Riddere billede

Hverken Justin Timberlakes nye bandnavn eller en syret dokumentar om Belieber-fans

Drengen Justin har det ikke let. Han drømmer inderligt om at blive en tapper ridder ligesom sin farfar og alle de brave helte fra historiebøgerne. Men Justins far har andre planer for hans fremtid. Advokaterne har overtaget magten i kongeriget, og at være ridder er blevet forbudt. Ifølge hans far skal Justin læse jura, og med hans spinkle krop egner han sig sandsynligvis også bedre som respekteret advokat end brynjeklædt sværdkæmper. Men Justin besidder en ridders mandsmod og eventyrlyst, så fast besluttet forfølger han sin ridderdrøm, modsætter sig sin fars ord og drager ud i verden på en farefuld færd, der byder på excentriske troldmænd, hårdtslående ungmøer og ildspyende ”drager.”

Det er altid med en vis skepsis, når en animationsfilm kommer direkte på Blu-ray og DVD og ikke i biograferne først. Specielt animationsfilm plejer at være et yndet mål for biograferne, da konkurrence trods alt er mindre end live-action film. Nuvel, Justin og De Tapre Riddere fik en plads på Buster ’14, men er sandsynligvis gået over hovedet på de fleste.

Helt basalt ligner Justin og De Tapre Riddere Dreamworks Kong-Fu Panda (2008). Den usandsynlige helt løsriver sig fra sin hjemlige rødder og går mod sin forælders ambitioner. Helten tager i træningslejr hos de bedste i verden, for at træne sig op og forfølge sin egen drøm om noget meget usandsynligt. Hvad helten mangler i talent, har han i indre kvaliteter som mod, (dum)dristighed, snilde og stædighed Og netop som alle pludselig tror på at helten er ’den udvalgte’, må de alle se sandheden i øjnene. Men til allersidst tvinges helten ud på dybt vand og pludselig kommer tilegnede færdigheder til nytte. Det er Kong-Fu Panda om igen.

Justin og De Tapre Riddere er da også en middelmådig animationsfilm, som helt grundlæggende mangler humor og effektfuldt eventyr. Det virker ærlig talt fejlvurderet, at lave Kong-Fu Panda om til noget mere menneskeligt genkendende. Det ville bare have været sjovere, hvis Justin havde været et æsel eller en grævling. Dertil mangler filmen meget af den eventyrkvalitet, som Dreamworks, Disney og Pixar er så pokkers gode til.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
Scanbox.

Titel: Justin og De Tapre Riddere
Original Titel: Justin and the Knights of Valour
Premieredato: 11. december 2014
Instruktør: Manuel Sicilia
Skuespillere: Antonio Banderas, James Cosmo, Michael Culkin
Spilletid: 90 min.
Selskab: Scanbox, 2013
Genre: Dokumentar , Tegne- og animationsfilm
Link: http://www.justinandtheknightsofvalour.com/


banner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...