Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Bodilprisen 2023...
Spansk Doña Zine...
Robert Nominerin...
Franske Filmmandage
Fejø Film Festival

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Meter I Sekundet
Meter I Sekundet billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Kærlighed Og Krydderier

14. september 2007 af Jeppe Krogh

2 stjerner Skriv en kommentar

Kærlighed Og Krydderier billede

Dette kærlighedsdrama vil gerne præsentere de helt store følelser for sit publikum, men der er desværre ingen gnist mellem spillerne. Den antyder en hel masse, men bruger for lidt tid på personerne.

Catherine Zeta-Jones spiller den geniale, men også meget kontrollerende chefkok på 22 Bleecker, en af de finere New York-restauranter. Der er ikke tid til tant og fjas i hendes køkken – det hele er organiseret ned til den sidste knivspids salt. Da hun bliver tvunget til at arbejde sammen med den nye sous-chef Nick (Arron Eckhart), der modsat hende er afslappet og lytter til opera under madlavningen, er der lagt op til røg i køkkenet.

Kærlighed Og Krydderier er instrueret af australske Scott Hicks, som vi kender fra langt, langt bedre film som Shine (1996) og Snow Falling On Cedars (1999). Filmen er baseret på den tyske filim Bella Martha fra 2001.

Næsten fra første minut ved vi hvordan det hele ender, men det er for så vidt ikke meget anderledes end så mange andre kærligheds-trivialiteter derude i filmlandet. Vi må så nøjes med gnisten mellem karaktererne og skuespillet generelt. Her falder Kærlighed Og Krydderier simpelthen med et brag, og vi bliver ligeglade med personerne.

Det bliver antydet, at Kate er perfektionistisk i køkkenet og ikke har et liv uden for restauranten, men det bliver desværre ikke udforsket. Kates besøg hos sin psykolog ender som en række uinteressante, halvsjove bemærkninger om hendes kontrollerende person, mens de burde være seerens indblik i, hvorfor hun føler sig ensom.

Nick er afslappet og en glad person uddannet i det italienske køkken – som vist indeholder krydderiet italienske operaer – men udover en kort bemærkning om hans rejse som backpacker gennem Italien, får vi intet at vide om personen.

Kærlighed Og Krydderier er en sød film med noget på hjerte, men det det bliver aldrig mere end antydet, hvad det er. Det er en af den slags film, hvor alt – lige fra bi-roller og historieelementer – udelukkende arrangeres således, at de to hovedroller kan mødes og blive forelskede. Instruktør Scott Hicks burde have lagt sig fast på, om han ville lave et vedkommende drama om en enlig foræder og den svære kærlighed eller en letkøbt romantisk fortælling med to Hollywood-stjerner. Herfra får denne film blot 2 stjerner ud af 6.

Titel: Kærlighed Og Krydderier
Original Titel: No Reservations
Premieredato: 14. september 2007
Instruktør: Scott Hicks
Skuespillere: Catherine Zeta-Jones, Aaron Eckhart, Abigail Breslin, Patricia Clarkson
Spilletid: 104 min.
Selskab: Castle Rock Entertainment, Storefront Pictures, Village Roadshow Pictures, # Warner Bros. Pictures
Genre: Drama
Link: http://noreservationsmovie.warnerbros.com/
En romantisk middag i Kates køkken.
En romantisk middag i Kates køkken.
Kates niece savner sin mor, men Nick får hende på andre tanker.
Kates niece savner sin mor, men Nick får hende på andre tanker.


banner
Overskrift Højre Block
Regnen skyller a...
Den blinde mand ...
Babylon
Willow (Disney+)
The Pale Blue Ey...
Ét år, én nat
Operation Fortun...
Boy From Heaven
White Noise (Net...
Copenhagen Cowbo...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...