Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jagtsæson 2 - I ...
Jagtsæson 2 - I Medgang Og Modgang billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Kærligheden flytter ind

21. september 2017 af Maria Bogensberger

4 stjerner Skriv en kommentar

Kærligheden flytter ind billede

En sjov og romantisk film om livets barske realiteter

Alice (Reese Witherspoon) er lige blevet separeret fra hendes mand og vælger at flytte og starte forfra med sine to døtre, i sin fars gamle hus i Los Angeles. Da det er hendes 40 års fødselsdag, vælger hendes veninder at de skal en tur i byen for at muntre hende op. Her møder hun den meget unge og charmerende Harry (Pico Alexander), der er ude med to venner for at fejre deres succes. Før hun ved af det, har hendes mor inviteret de tre fyre til at bo i annexet. Pigerne trives med det nye selskab, men lige som alt ser lysere ud, dukker hendes eks mand op og beder om en chance til.

Debutfilm
Kærligheden flytter ind er en romantisk komedie, der er skrevet og instrueret af Hallie Mayers-Shyer og det er hendes debutfilm. Hun fik dog lidt hjælp af hendes mor Nancy Mayers, som er producer på filmen og som før har lavet romantiske film som Når du mindst venter det (2003), Det’ indviklet (2009) og The Intern (2015).

Skilsmisser
Filmen Kærligheden flytter ind tager fat i et emne som i stigende grad bliver hverdag for mange, nemlig skilsmisser. Hele ens verden styrter i grus og man skal til at finde en ny hverdag. Man skal få alt til at hænge sammen og mange skal ud i den jungle, det er at date. Jeg syntes at filmen, giver et realistisk billede af det kaos der rammer en, bortset fra at de færreste fyrreårige enlige kvinder nok ikke får glæden af at få tre unge fyre hjem at bo. Alice har dog også sine betænkeligheder over at indlede et forhold til en ung fyr på 27 år. Hun kæmper med sorgen over at have mistet sit ægteskab og sin mand og skal alligevel virke glad og have overskud til hendes to piger, der også går en svær tid i møde. Det er ikke let at stable en ny tilværelse på benene i en alder af fyrre.

Et frisk pust
Kærligheden flytter ind er bestemt et frisk pust. Den varer 96 minutter og tiden fløj af sted og jeg var godt underholdt. Det var en god komedie, der fik smilet frem på læberne og et par gode grin var der også plads til. Romantik var der også en hel del af og jeg blev helt varm om hjertet. Og selvfølgelig fik et par tårer da også frit løb, men jeg er også en håbløs romantiker. Da skilsmisse for det meste er et trist emne, fik den også sat tankerne i gang, for hvis man ikke selv er skilt, så kender man nok en i omgangskredsen af venner, der har haft en skilsmisse inde på livet. Alt i alt en rigtig hyggelig romantisk komedie, som sagtens kan nydes med gode venner og veninder. Dog var jeg ikke helt tilfreds med slutningen. Jeg syntes at den var meget brat og at der manglede en afrunding, men man kan jo heller ikke altid få det, som man gerne vil.

https://youtu.be/KjR42Xa9AKY

Titel: Kærligheden flytter ind
Original Titel: Home again
Premieredato: 21. september 2017
Instruktør: Hallie Mayers-Shyer
Skuespillere: Reese Witherspoon, Pico Alexander, Nat Wolff, Jon Rudnitsky, Michael Sheen, Candice Bergen
Spilletid: 96 min.
Selskab: United international pictures 2017
Genre: Humor , Romantik
Link: http://www.imdb.com/title/tt5719700/releaseinfo

banner
Overskrift Højre Block
The Bikeriders
Twisters
Kinds of Kindness
Marguerites Formel
Grusomme Mig 4
A Quiet Place: D...
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...