Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Sophia Loren Ven...
Disney+ Streamin...
70Mm-Film Samler...
Missionen, Der Æ...
Se Den Tony Awar...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Falling
Falling billede

7 Years Of Lukas...
Come Play
Erna I Krig
Little Women
Kaptajn Sabeltan...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Kick-Ass 2

29. august 2013 af Rune Bruun Madsen

3 stjerner Skriv en kommentar

Kick-Ass 2 billede

Ultravold i pastelfarver

Grotesk ultravold og et forfriskende selvironisk livtag med superheltegenren var to af de delelementer, der gjorde Kick-Ass (2010) til en berusende livtag. Her blev den lille pige Mindy (Chloë Grace Moretz) lært op som superpigen Hit Girl af sin far, Big Daddy (Nicolas Cage), der havde skiftet skolebøger ud med slagkraftige skydevåben. Sammen med Kick-Ass (Aaron Taylor-Johnson) bekæmpede de skurken Red Mist og andet afskum.

The Motherfucker
I Kick-Ass 2 har Mindy forvandlet sig fra sej tøs til usexet teenager, der har svært ved at gebærde sig i gymnasiets strenge hierarki af cheerleaders og tough guys. Ondskaben truer igen i form af Red Mist, der efter sin mors død har forvandlet sig til The Motherfucker, en flamset superskurk udklædt i lak og læder, der har allieret sig med et hårdkogt slæng af skurke, bl.a. kæmpekvinden Mother Russia!

Kick-Ass joiner superhelte-gruppen Justice Forever, der anføres af Oberst Stars and Stripes (Jim Carrey), og hans schæfer Eisenhower. Frontlinjen er trukket skarpt op: Kampen mellem de gode og de onde kan begynde!

Flyvende kropsvæsker
Kick-Ass 2 maler med samme palet af ultravoldelige kampscener og flabede dialoger. I første film fremstod det (selv)ironiske greb på genren uhyre forfriskende, denne gang virker det hele mest som en gentagelse. Man griner og græmmes over de groteske scenarier, som da Mindy får skolens smarte piger til at tømme sig ud af begge ender med 180 km/t med en smart gadget.

Mest inspirerende er Chloë Grace Moretz, der siden Kick-Ass har arbejdet med både Martin Scorsese og Tim Burton. Hun tilføjer rollen som Hit Girl en usædvanlig blanding af kæk og sexet karisma, der løfter karakteren en anelse over filmens øvrige, karikaturagtige persongalleri.

Intet nyt under solen
Modsat virker Jim Carrey en anelse afdanket og ligegyldig i rollen som Oberst Stars and Stripes. En skam han ikke får lov at folde sig mere ud.

Kick-Ass 2 er karikeret og farverig underholdning, der hurtigt er glemt igen. Stil og tema lægger sig direkte i kølvandet på forgængeren, hvilket både er filmens styrke og svaghed: Intet nyt under solen!

Titel: Kick-Ass 2
Original Titel: Kick-Ass 2
Premieredato: 29. august 2013
Instruktør: Jeff Wadlow
Skuespillere: Aaron Taylor-Johnson, Chloë Grace Moretz, Jim Carrey
Spilletid: 103 min.
Selskab: Universal Pictures, Marv Films, 2013
Genre: Action , Humor
Link: http://www.kickass-themovie.com/splashpage/index.php


banner
Overskrift Højre Block
The Craft: Legacy
The Witches
Come Play
Erna i Krig
#UNFIT - The Psy...
Kød & Blod
Til Månen og Til...
I Walk
Madklubben
Den sorte jordKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...