Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Saw X
Saw X billede

The Hunger Games...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

Kill Chain

24. april 2020 af Jesper Poulsen

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Kill Chain billede

Mellemvare som byder på solid action og spændende plot, men som alligevel ikke løfter sig nævneværdigt grundet nogle grå skuespilspræstationer.

En skududveksling mellem to lejemordere sætter noget af et vanvid i gang på blot en enkelt nat. Dem som overlever følger vi sådan cirka 10-15 minutter ad gangen, førend de så selv er likvideret og erstattet af nye synsvinkler i dette epos, hvor prostituerede, gangstere og korrupte strømere går bananas i en sand kædereaktion af blodbad. Ja, og så er der jo lige Nicolas Cage til at fortælle den samlede historie, hvis der skulle være tvivl blandt publikum omkring rækkefølge eller samhørighed.

En simpel actionfilm, hvis første 1/3 faktisk er den bedste. Det er intenst og spændende såvel som det er lækkert filmet og klippet. Herefter dukker et par kvindelige aktører op, og med frygt for at få en diskriminationssag på halsen, så er jeg altså nødt til at påkalde at filmen går i stå i nerve og intensitet. Nicolas Cage er langt fra fordums styrke, men Kill Chain er slet ikke hans værste medvirken her i nyere tid. Filmen har sine momenter bestemt, men formår på den brede bane ikke at følge dem til dørs. Der er nu heller ikke meget væsen blandt hans modspillere at gøre tingene bedre med, men Kill Chain er generelt ikke en film du skal se for skuespilspræstationerne.

Dens sitrende rå og til tider udpenslede vold kommer til sin ret, hvor barbarisk det end kan lyde. Et par artige overraskelser er der også blevet plads til, når det hele skal rundes af og man kommer på den anden side af kronologien i forhold til, hvor meget filmens indledning ellers afslører. Kill Chain er overstået på 1½ times tid og man ender med at sidde med en mellemfornøjet følelse til sidst. Den er barsk og mættet, men alligevel er det som om der mangler flere brikker i helheden. Noget uforløst irriterer tanke og sind, om end man faktisk ikke er så langt fra at have lavet en hæderlig god film. Måske det netop er det faktum at den blot manglede lige det sidste i at nå i mål, som gør at man bliver lidt ærgerlig og knotten. Kill Chain er vist det man kalder en solid middelkarakter.

Udgivelsen indeholder ingen bonusmateriale ud over en stak trailers.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:

Universal Pictures.

Titel: Kill Chain
Original Titel: Kill Chain
Premieredato: 19. marts 2020
Instruktør: Ken Sanzel
Skuespillere: Nicolas Cage, Enrico Colantoni, Anabelle Acosta, Angie Cepeda, Ryan Kwanten, Alimi Ballard, Pedro Calvo, Eddie Martinez, Luna Baxter, Jon Mack
Spilletid: 91 min.
Selskab: Millennium Media, Killing Link Productions, 2019
Genre: Action , Drama
banner
Overskrift Højre Block
All of us strangers
FØR STORMEN
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...