Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...
Dokumentarfilmfe...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Fri Mand
Fri Mand billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

Kingsman: The Secret Service

1. juli 2015 af Henrik Andersen

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Kingsman: The Secret Service billede

Manden bag de super seje Kick Ass film er på banen ingen med en spion historie, der bestemt giver selveste James Bond baghjul I opfindsomhed. Desværre er det hele en anelse kedeligt i længden, og den indbyder ikke til flere gennemsyn, på nær de vildt overskruede action sekvenser naturligvis.

Der findes en del hemmelige spion selvskaber i filmens verden. Et af dem er Kingsman. Her sørger gentelmen spioner for at verdens skurke ikke kommer til magten, og optagelsen i det meget hemmelige selvskab er benhård. Historien i Kingsman: The Secret Service, er ganske enkel. En ung og utilpasset mand bliver udvalgt til at komme igennem nøglehullet som spion. Efter lange og besværlige optagelsesprøver består han naturligvis og snart er han viklet ind i en uhyggelig sag om en gal mand der vil regere verden og ved hjælp af Chips og en App til telefoner får han folk til at slå hinanden ihjel på voldsomste vis.

Historien er set mage gange før og er egentlig ganske uinteressant, men det der holder ens øjne åbne, er de mange utroligt flotte slåskampe og action sekvenser, der virkelige formår at fange ens interesse. De er naturligvis sat sammen ved hjælp af computer effekter, og dette medfører at vores helte, og skurke er i stand til at udfører de mest sindssyge krumspring og karatemoves.

Matthew Vaughn går altid lige til stregen og ofte lidt over i hans action scener, og det skal han have et skulderklap for. I Kingsman: The Secret Service har han eksempelvis en scene i en kirke hvor vores gode og retskafne agent, pludselig er fanget i skurkens plan, og en stor flok uskyldige mennesker går amok i en blodrus. Sjældent er der set en så voldsom scene i en mainstream film. Hård og brutal og lige i ansigtet på den uskyldige tilskuer.

Desværre har Kingsman: The Secret Service en spilletid på over 2 timer, hvilket er alt for langt. 90 min havde været mere passende. Matthew Vaughn har måske i virkeligheden slået et stører brød op end han selv kan bage, og luften glider langsomt ud af ballonen undervejs, og når rulleteksterne begynder at kører, orker man næste ikke at se den fra start til slut igen. Men det man får lyst til er at se de voldsomt fede slåskampe igen, og det er da trods alt bedre end ingenting, for så har de 129 minutter dog trods alt ikke været helt spildt.

Ekstramateriale.

Ekstramaterialet består af forskellige gallerier og et Ganske spændende program om tilblivelsen af filmen.

Filmen er flot overført til Blu-ray og både billede og lyd er helt i top, og lever fuldt ud op til standarten for en udgivelse son denne.

Filmen kan ses med Danske, Svenske, Norske og Finske undertekster.

Kingsman: The Secret Service er venligst stillet til rådighed af Fox-Paramount.

Titel: Kingsman: The Secret Service
Original Titel: Kingsman: The Secret Service
Premieredato: 1. juli 2015
Instruktør: Matthew Vaughn
Skuespillere: Colin Firth, Samuel L, Jackson, Michael Cane.
Spilletid: 129 min.
Selskab: 2014
Genre: Action


banner
Overskrift Højre Block
Diary Of A Wimpy...
Ønsket
Maestro
Godzilla Minus One
Thanksgiving
Leo (Netflix)
Callas Paris 1958
Priscilla
Napoleon
Et Svært ÅrKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...