Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
The World Of Han...
Ny Film Om Afdel...
Marvel-Amok: 22 ...
Cinema Made In I...
Interview Med Da...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

White Boy Rick
White Boy Rick billede

Happy Death Day 2 U
Sådan Træner Du ...
Mødregruppen


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Long Shot

2. maj 2019 af Maria Bjerregaard

3 stjerner Skriv en kommentar

Long Shot billede

”Long Shot” har bestemt sjove momenter og et godt makkerpar i Charlie Theron og Seth Rogen. Men det ender stadig med at forblive en middelmådig romantisk komedie.

Komikeren Seth Rogen er kendt for sine platte og grænseoverskridende humor, hvorimod den smukke Charlize Theron har gjort sig mest tydeligt i diverse dramaer. Men alligevel har instruktør Jonathan Levine bragt de to skuespillere sammen, og deres kemi fejler skam heller ikke noget.

Et usandsynligt par
Charlotte Field ( Charlize Theron) er en af de mest indflydelsesrige kvindelige politikere i USA. Hun møder ved et tilfælde sin gamle ven Fred ( Seth Rogen), som hun plejede at babysitte. Fred er en dygtig og grænsesøgende journalist, som netop har opsagt sit job af moralske principper. Han bliver ansat som Charlottes taleskribent, men selvom de ikke har særlig meget tilfælles, slår der stadig gnister imellem dem i et politisk miljø.

En god rolleliste
De har fået en god og solid rolleliste til denne film. Charlize Theron er altid dejlig og nuanceret, hvor hun i rollen som Charlotte skal styre at være en moderne kvinde i en magtposition. Og dette er bestemt ikke ligetil, for hvis hun viser følelser, er hun svag, viser hun vrede, er hun skinger og ellers virker hun kold. Der er altid noget galt med succesfulde kvinder. Seth Rogen spiller sådan set den samme rolle, som vi kender han fra. En, som har en vulgær humor, men stadig forsøger at være den charmerende og lidt akavede fyr. I birollerne ses b.la. en altid positive og sjove O’Shea Jackson samt en ugenkendelig Andy Serkis som en stereotyp gamle, fordomsfuld hvid mand.

En romantisk komedie eller politisk satire?
Filmens største problem er, at den ikke helt ved, præcist hvad den vil fortælle. Den ligger op som en politisk satire, hvorpå de har hentet inspiration fra den virkelig verden ved at deres præsident også er en tv-skuespiller. Hvor mon vi har set det før? Samtidig vil den også forklare, hvordan det politiske spil fungerer og hvad der kræver af kompromisser. Men fordi det naturligvis også er en romantisk komedie, så bliver det hele sat over bord i kærlighedens tegn. Dette er ærgerligt, da historien ellers byder på mange fine nuancer – både med dens humor og plot.

”Long Shot” er velspillet med god kemi imellem Charlize Theron og Seth Rogen. Desværre har manuskriptet identitetsproblemer og fremstår både som politisk satire og romantisk komedie, men vil aldrig helt forpligte til nogle af delene. Filmen har dog sjove momenter og gode biroller.

Titel: Long Shot
Original Titel: Long Shot
Premieredato: 2. april 2019
Instruktør: Jonathan Levine
Skuespillere: Seth Rogen, Charlize Theron, O'Shea Jackson Jr., Andy Serkis, June Diane Raphael, Bob Odenkirk, Alexander Skarsgård
Spilletid: 116 min.
Selskab: Good Universe, Nordisk Film, 2019
Genre: Humor , Romantik






banner
Overskrift Højre Block
YAO
Child's Play
Løvernes Konge
My Name is Lenny
Midsommar
Mid90s
I Krig
Billionaire Boys...
Smagen af Toscana
Kæledyrenes hemm...



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...