Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Cinema Made In I...
Tyske Filmdage 2022
Oscar 2022
Cph:Dox 2022
Robertprisen 2022

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Madagascar 2

21. november 2008 af Christian Arhoff Andersen

3 stjerner Skriv en kommentar

Madagascar 2 billede

Vores dyrevenner er tilbage i endnu et eventyr i

Dreamworks Madagascar blev en uventet succes, og som altid, sidder vi her tre år efter med en film nummer 2. Madagascar var en forholdvis underholdende film, som var mere sød og børnevenlig end vidt sjov. Den fungerede dog ud fra de premisser den satte for sig selv, og som sådan var det en udemærket, men dog forglemmelig film. 2'eren er mere af det samme, filmen har samme personer, samme slags humor, og næsten samme plot, men som med de fleste 2'ere er det sådan at hvis du kunne lide den første vil du også kunne lide den anden, dog ikke ligeså meget.

Handlingen fortsætter med det samme efter den første film. Vores hovedpersoner er med i et fly som pingvinerne fandt og fik i luften, og nu bevæger de sig alle mod hjem. Flyet viser sig dog at være i dårligere stand end først ventet, og flyet styrter ned i Afrika. Nu er vores hovedpersoner i næsten samme situation som de lige har været i. Hvordan skal de tamme zoo dyr klare sig i den vilde natur. Her skilles de fire hovedpersoner da Løven finder sin tidligere familie, Zebraen finder ud af at der findes mange som den, giraffen forelsker sig i flodhesten, og flodhesten tager på date med en anden flodhest. Her virker det som om at manuskriptet for alvor halter. Man har ikke kunne finde på en historie der indvolvere alle fire hovedpersoner sammen, så man har skrevet forskellige små historier sammen, der virker meget set før.

Animationen er flot, det er tydeligt at Dreamworks bliver bedre og bedre til at lave flotte animerede billeder, der virkelig er flotte. Det skal bare blive bedre til alt det andet. Der er måske fejt at sammenligne med Pixar, der år efter år smider en anmimeret film ud der altid enten bliver nomineret til en Oscar eller vinder en Oscar, men Dreamworks historier er for simple og deres ide med kun at få Hollywood stjerner til at lægge stemmer til deres figure, fungere ret skidt. Det er mere en giraf med David Schwimmers stemme, end det er Schwimmer der spiller en reel rolle.

"Madagascar 2" er præcis hvad man kunne forvente den var. En lidt mindre sjov, mindre orginal efterfølger der laver alle de samme fejl som den første også gjorde. Men alvor til side, er der stadig masser af underholdning og sjov, specielt for de mindste. Bare husk at kik på plakaten om der står Pixar eller Dreamworks, næste gang du er i tvivl om, om du skal se en animeret film. De er altså lysår foran.

Titel: Madagascar 2
Original Titel: Madagascar 2
Premieredato: 21. november 2008
Instruktør: Eric Darnell
Skuespillere: David Schwimmer, Ben Stiller, Jada Pinkett-Smith, Chris Rock, Sasha Baron Cohen, Bernie Mac, Alec Baldwin
Spilletid: 89 min.
Selskab: Dreamworks, UIP, 2008
Genre: Tegne- og animationsfilm
Link: http://madagascar-themovie.combanner
Overskrift Højre Block
Man vs. Bee (Net...
Elvis
Costa Brava, Lib...
The Black Phone
Playground
Obi-Wan Kenobi (...
Lightyear
Verdens Værste M...
The Hole in the ...
MenKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...