Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...
Dokumentarfilmfe...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Make-Out with Violence.

19. november 2011 af Henrik Andersen

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Make-Out with Violence. billede

Noget så sjældent som en følelsesladet, poetisk og forførende zombiefilm der på smukkeste vis føjer nyt blod til genren.

Tvillingerne Patrick (Eric Lehning) og Carol (Cody DeVos) er teenagere, og deres følelser sidder uden på tøjet. De er på trapperne til en ny voksenverden, og sammen med deres lillebror Beetle (Brett Miller) og deres far, lever de det stille liv i en mindre Amerikansk by. Hele deres omgangskreds af venner, bliver forfærdede da den tiltrækkende og smukke Wendy (Shellie Shartzer) forsvinder på mystisk vis. Der ledes efter hende i lang tid, men til sidst må politiet indstille eftersøgningen, og erklære Wendy for borte. Begravelsen bliver afviklet med en tom kiste, og hele byens teenagere er i dyb sorg, og de forsøger at trøster hinanden på bedste vis. En dag finder Beetle og Carol til deres store overraskelse Wendy. Hun er død, men på uforklarlig vis er hun stadigvæk levende. De bringer hende hjem til deres kammerats tomme hus som de passer, og her begynder Patrick at se efter den levende døde pige, som han var forelsket i dengang, hun ikke var død. Men følelserne er der stadigvæk, og Patrick forskanser sig hele sommeren og passer på Wendy der går mere og mere i forrådnelse. Imens forsøger Carol at score den smukke Addy (Leah High), der stadigvæk kæmper med savnet over den afdøde Wendy. Som sommeren skrider frem udvikler følelserne sig hos alle, og situationen tilspidser sig og ender ikke som nogen af dem havde regnet med.

The Deagol Brothers har lavet en historie, der giver os en ny slags zombiefilm. En følsom historie, der nænsomt og kærligt beskriver de følelser man får ved at miste en man holder af. En poetisk, smuk historie med et strejf af surrealisme, som er svær at glemme. Historien om pigen Wendy der både før og efter sin død, gør et stort indtryk på sine omgivelser, går lige i hjertet.

De unge skuespillere gør det godt, og karaktererne har dybde og personlighed nok, til at de er spændende at følge i deres udvikling. Specielt Leah High der spiller Addy og Cody DeVos der spiller Carol gør det fremragende. Men også Shellie Shartzer der spiller den levende døde Wendy gør virkelig noget ud af hendes rolle. Under hendes forberedelser til rollen fik hun undervisning af en koreograf med baggrund i moderne dans, for at hun kunne bevæge sig rigtigt som den døde pige. Det er der kommet et rigtigt spændende og uhyggeligt resultat ud af.

En rigtig zombiefilm indeholder naturligvis en masse blod, sminke og makeup. Disse elementer er selvfølgelig også med i Make-Out with Violence, selvom de er tonet meget ned. Men de scener der indeholder effekter er så til gengæld veludførte. Specielt modbydelig er scenen hvor Patrick fodre Wendy med en levende rotte, som hun fortære på blodigste vis.

Make-Out with Violence er et friskt pust til zombiegenren, og er man til en følsom historie om umulig kærlighed med et makabert twist er dette bestemt noget for dig. Hardcore zombie fans der kun tænder på blod, indvolde og frådende zombister der går efter varm menneskehjerne bør nok overveje om de vil se denne film, da den ligger fjernet fra andre film i genren. Men den overraskede i hvert fald undertegnede på en yderst positiv måde.

Ekstramateriale.

Ekstramaterialet består af et ganske udmærket Behind the scenes program, der indeholder de ting man gerne vil vide om denne Low budget independent produktion, der har vundet mange priser verden over. Desuden er det muligt at se filmens trailer og et flot slideshow med billeder fra filmen.

Another World Entertainment har også et fornemt trailershow med, der reklamere for deres nyeste udgivelser i samme genre.

Ekstramaterialet får 3 stjerner ud af 6 mulige.

Make-Out with Violence bliver præsenteret i flot Anamorfisk Widescreen og lyden kan høres i Dolby Digital 5.1 og 2.0. Billedet er ganske udmærket tage ti betragtning af filmen er indspillet på et ganske lavt budget.

Make-Out with Violence kan ses med Danske, Svenske, Norske og Finske undertekster.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Another World Entertainment.

Titel: Make-Out with Violence.
Original Titel: Make-Out with Violence.
Premieredato: 22. november 2011
Instruktør: The Deagol Brothers.
Skuespillere: Eric Lehning, Cody DeVos, Leah High, Brett Miller, Shellie Shartzer.
Spilletid: 105 min.
Selskab: 2008
Genre: Andet
Patrick, Carol og deres levende døde venninde Wendy.
Patrick, Carol og deres levende døde venninde Wendy.
Wendy,s opstandelse fra de døde.
Wendy,s opstandelse fra de døde.banner
Overskrift Højre Block
Diary Of A Wimpy...
Ønsket
Maestro
Godzilla Minus One
Thanksgiving
Leo (Netflix)
Callas Paris 1958
Priscilla
Napoleon
Et Svært ÅrKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...