Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Oscar-Arrangemen...
Oscar 2020
Robert-Prisen 2020
Oscars® Nomineri...
Bodilprisen 2020...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Joker
Joker billede

Downton Abbey
Ad Astra
Mugge & Vejfesten
The Gentlemen
Bombshell - Opgø...


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

M*A*S*H season 7

24. april 2007 af Gert Sørensen

6 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

M*A*S*H  season 7 billede

M*A*S*H er serien over alle serier.

M.A.S.H er serien over alle serier. Med 11 sæsoner efter filmen og en imponerende mængde tv priser, genudsendelser og fans over hele verden er det en sand klassiker. Serien har på forunderlig vis formået at forblive tidsvarende, og fange nye genrerationer. Selv med daglige genudsendelser på dansk tv er det en glæde at sidde sig forand skærmen for at se en sæson.

Serien har formået at tage krigens uhyrligheder og vende dem på hovedet og gøre både liberale og socialister til grin i rigelige mængder.

Sæson 7 byder på flere temaer som er universelle, og dermed med til at gøre serien lige så relevant i dag som da den første gang blev vist for 28 år siden.

Der er 25 episoder i sæson nr. 7. Og temaerne spænder fra at føle sig overset og gøre dumme ting bare for at andre skal ligge mærke til sig, som Father Mulcahy da han føler at han burde blive forfremmet fordi alle hans venner er blevet det også. Følese af isolation og ubrulighed eller ugengældt kærlighed. Serien indeholder alle de facetter der gør den tidløs og på samme tid er den utrolig nutidig og om noget endnumere rellevant i disse tider hvor vi er i krig rundt omkring i verdenen.

Episode 1
Pierce bliver gjort til leder af MASH enheden, ender han med at blive det han mest hader, en lukket og bestemmende leder, og ikke den løs gående person som han plejer at værer.

Episode 2
Antallet af point, som kræves for at blive sendt hjem fra Korea sættes i vejeret, bliver stemningen i lejren trykket og det ender med at Hawkeye afbryder fredsforhandlingerne som foregår på samme tidspnkt for at få en forklaring.

Episode 3
Hawkeye leder efter betydningen af B.Js initialer, imen er rader gået amodk da ahn syntes at Potter bruger for meget tid med en kvindlig soldat. Dette er bestet ikke passende for en befalingsmand med kone og børn der hjemme.
Episode 4
Major winchester stopper med at tale til personalet i lejeren, hvilket blot Hawkeye og B.J tager som en udfordring og irretere ham endnu mere end normalt.
Episode 5
Under en hedebøjge ender et badekar med at være lejrens midtpunk, dog ikke uden problemer.
Episode 6
Original Air Date: 30 October 1978
During a wind storm, and while lost on the way to Seoul, Winchester and Klinger come across an overturned Greek transport with several injured men.
Episode 7
Major Winchester reder en patient, og da en raporter kommer til lejren blæses hans ego op til kæmpe proportioner og han ender med at blive til en form for supermand, indtil han laver en fejl og bliver pildet ned igen.

Episode 8
Under en kuldestorm, giver major winchester et sæt hansker til hot lips, hvilket han dog fortryder og forsøger at gøre om igen med alt vold og magt.
Episode 9
I denne episode ser man MASH enheden fra en såret soldats synsvinket, og her får porblemerne og personerne ligepluslig en ny vinkel.
Episode 10
Major Winchester får en tjener, der dog viser sig at være en Nord koreansk spion, der er sendt til lejren for at raporter om methoder som kan kopieres af de kommonistiske syge plege enheder i nord korea. Der er dog ikke mange da fremgangs måde benyttet i enheden er yderst uortodoks.
Episode 11
Mangel på medicin tvinger father Mulcahy til at trække på sine kontakter på det sorte markede. Et markede der ikke altid levere hvad de lover.
Episode 12
Da father Mulcahy føler sig overset og ignoret af sine overordnede spiller han Helt for at få den forfremmelse han så desperart ønsker.
Episode 12
Father Mulcahy føler sig ubrugelig og ensom i lejren og kan ikek se hvilken forskel han i virkligheden gør for alle i lejren.
Episode 13
B.J ser en familie i nød og forsøger at hjælpe dem det bedste han kan.
Episode 14
Hawkeye forelsker sig i den nyankomne svenske sygeplejeske men er ikke tosset med hendes methoder. Hun minder for meget om ham selv hvilket han ikke er tosset med.
Episode 17
Lejren chef. Col. Potter har midstet sin elskede hest Sofie, og sætter himmel og hav i bevægelse for at få hende tilbage.
Episode 18
Et besøg af Kaptajn Simmons, og hans brieliering under operationer, forvandler Major Winchester til en alkoholiker, Potter til en invalid og B.J til en bogorm.
Episode 19:
Rader, den lille kontor rotte, bliver forelsket i en syge plejeske og beder hawkeye om hjælp. Ikke en beslutning ahn er ubetinget glad for resultatet af.
Episode 20:
En flytning af MASH lejren til en nær liggende hule, frem provokere Hawkeyes galoperende klaustrofobi.

Episode 21
Col. Flagg forsøger at få Winchester til at spionere på Hawkeye som han formoder er en komonistisk spion, da han ikke indordner sig under hans regler.
Episode 22
I protest over krigen, og alt hvad den bringer med sig af ulykke og elendighed, nægter Hawkeye at forlade Rosie's bar. En handling der snart resultere i at hele lejren ikke vil frlade Rosies's bar, ikke engang Col. Potter.
Episode 23
Klinger beviser at han ikke er helt kvinde og forelsker sig i en sygeplejer, mens Major Winchester forelsker sig i en lokal prositueret uden at vide hvad hun er for en type.
Episode 24
Under en evakuering af Lejren får B.J. Den ide at samle alle de udsendtes familer i U.S.A så de kan mødes, en ide som ikke alle umidelbart støtter fuldt op omkring.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
SF/Fox.

Titel: M*A*S*H season 7
Original Titel: M*A*S*H season 7
Premieredato: 6. marts 2007
Instruktør: Diverse
Skuespillere: Alan Alda, Jamie Farr, Loretta Swit, Mike Farrell
Spilletid: 0 min.
Selskab: FOX TV
Genre: Humor


banner
Overskrift Højre Block
The Call of the ...
En Helt Almindel...
Three Identical ...
Running With The...
Frækkere End Pol...
Gemini Man
High Life
The Dead Don't Die
Sonic the Hedgehog
A hidden lifeKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...