Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Demon Slayer: To...
Demon Slayer: To The Hashira Training billede

Saw X


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

Molly's Game

27. august 2018 af Nikolaj Sonqvist

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Molly's Game billede

Molly Game er et fuldt hus, som ikke er den bedste hånd.

Molly’s Game er baseret på den virkelige historie om Molly Bloom og filmen bygger samtidigt på Blooms selvbiografi fra 2014 med den mundrette titel: Molly's Game: The True Story of the 26-Year-Old Woman Behind the Most Exclusive, High-Stakes Underground Poker Game in the World!.

Molly (Jessica Chastain) var professionel skiløber på trods en skæv ryggrad, som skulle rettes op som 12-årig. Hendes lovende karriere led dog et knæk, da en slem skade satte en stoppe for hendes chancer ved OL. Hun beslutter at flytte til Los Angeles og her bliver hurtigt involveret i en eksklusiv klub for pokerspillende kendisser og mangemillionærer, hvor deres indsatser ligner os andres årsløn. Molly begynder som servitrice og ender med selv at huse pokerspillet – men ikke alle kunderne har rent mel i posen og Molly kommer langsomt i FBI’s søgelys.

Molly’s Game er Aaron Sorkins instruktørdebut. Sorkin er en af de sidste 20 års mest profilerede og priste manuskriptforfattere i Hollywood med filmdramaer som The Social Network (2010), som han vandt en oscar for, Et spørgsmål om ære (1992), Moneyball (2011) og serier som The West Wing (1999–2006) og flere teaterstykker. Med Molly's Game modtog Sorking også en Oscar-nominering for sit manuskript til filmen.

Filmen springer i tiden sådan vi både følger Molly i fortiden med hvordan hun bliver involveret i pokerspillet og bliver til undergrunds poker-værtinde, men også i ”nutiden” efter hun har udgivet sin erindringsbog og hvor hun nu er blevet anholdt af FBi, sigtet for ulovligt hasardspil og taler med sin forsvarsadvokat Charlie Jaffey (Idris Elba).

Molly’s Game skildrer en verden de færreste kender til, men de fleste forestiller sig eksisterer: rige kendisser, forretningsfolk og mangemillionærer de ødsler med hurtige penge ved pokerbordet og lever og ånder en overdådig livsstil. Molly, portrætteret fremragende af Jessica Chastain, har altid ville været nr. ét og da hendes skiløber-drømme dør, kaster hun sit vinderinstinkt lidt tilfældigt mod pokerspillet. Filmen skildrer en viljestærk, selvstændig og snedig kvinde, der er villig kæmpe mod hele systemet.

Sorkin har endnu engang skabt en stærk historie med nogle stærke hovedkarakterer, der som altid kan lade scenerne udspille sig gennem de involverende og velskrevne replikker. Der bliver dog gået lidt for meget i detaljerne og filmen føles lige de 20 minutter for lang, men det skal ikke tage noget fra en dybt underholdende og vedkommende autentisk film.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
Scanbox.

Titel: Molly's Game
Original Titel: Molly's Game
Premieredato: 15. juli 2018
Instruktør: Aaron Sorkin
Skuespillere: Kevin Costner, Graham Greene, Justin Kirk, Idris Elba, Jeremy Strong, J.c, Mackenzie, Michael Cera, Chris O'dowd, Bill Camp, Jessica Chastain, Madison Mckinley, Brian D'arcy James, Angela Gots, Natalie Krill, Stephanie Herfield, Joe Keery
Spilletid: 140 min.
Selskab: Pascal Pictures, Scanbox, 2017
Genre: Drama
Link: http://stxfilms.com/mollysgame/


banner
Overskrift Højre Block
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...
Society Of The S...
Next goal winsKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...