Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Robert-Prisen 2023
Bodilprisen 2023...
Spansk Doña Zine...
Robert Nominerin...
Franske Filmmandage

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Jomfruer Fra Rummet
Jomfruer Fra Rummet billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

My Sassy Girl

5. april 2009 af Elsebeth Frederiksen

2 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

My Sassy Girl billede

Kærlighedsfilm som kunne være stor, men falder med et brag

"Dette er historien om den første og eneste gang jeg forelskede mig." Sådan begynder filmen My Sassy girl, som er en remake af den koreanske film Yeopgijeogin geunyeo fra 2001.
En film, som blev et kæmpehit i Korea, da den havde premiere.
Nu er der så kommet en amerikansk version af den og man kan efter at have set den opfordre amerikanerne til at vænne sig til at læse undertekster, så de kan se den originale udgave i stedet fot at nøjes med en lunken kopiudgave.

Charlie Bello (Jesse Bradford ) er en fyr som har hele sit liv planlagt. Eller rettere hans forældre har planlagt det for ham. Gode karakterer, god uddannelse, godt job i det firma hans forældre forventer ham, at arbejde i.

Da han møder Jordan (Elisha Cuthbert) i toget, stangstiv først på eftermiddagen, bærer han hende hjem og det er begyndelsen på et stormfuldt og lettere tosset forhold. For Jordan har, mildt sagt, en del problemer i sit liv. Hun ødelægger ting for ham, drikker sig fuld og skaber skandaler. Men Charlie er også utroligt vild med hende. Selvom han ved, at hun er farlig for ham. For skør til ham. Hendes far ønsker ikke de skal ses og hans gode ven forsøger at tale ham fra det.

Dertil er filmen ligeud ad vejen. Men her kommer filmens twist, for det skal en film jo have. Hvad der videre sker, kan ikke afsløres her, men det betyder heller ikke så meget for seerne. For denne film er utroligt banal. Den grænser sig til en kliché, for de tidspunkter, hvor instruktøren vil have, at folk bliver påvirket bliver ledsaget af dumme replikker udført på en meget klodset måde og de to hovedrolleindehavere. Filmen skal handle om skæbnen og om hvordan mennesker der skal være sammen finder sammen, men den er bare for naiv og sukkersød. Jo, Jesse Bradford gør det da udmærket som Charlie, men man tror ikke på ham. Heller ikke Elishas Cuthberts rolle er overbevisende. Hun er sød og uskyldig, men nogle gange er det bare ikke nok.
Man kan se hvad instruktøren har ønsket med denne film: at pigerne skal leje den og se den med deres kæreste og få sig en god tudetur. Om nogen har gjort det har jeg svært ved at tro.

Titel: My sassy Girl
Original Titel: My Sassy Girl
Premieredato: 24. marts 2009
Instruktør: Yann Samuell
Skuespillere: Elisha Cuthbert Jesse Bradford Austin Basis Chris Sarandon Jay Patterson Tom Aldredge Joanna Gleason
Spilletid: 0 min.
Selskab:
Genre: Humor


banner
Overskrift Højre Block
meter i sekundet
Aftersun
Karaoke Paradise
Regnen skyller a...
Den blinde mand ...
Babylon
Willow (Disney+)
The Pale Blue Ey...
Ét år, én nat
Operation Fortun...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...