Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Til Verdens Ende
Til Verdens Ende billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

No Right Turn.

20. april 2010 af Henrik Andersen

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

No Right Turn. billede

No Right Turn er en Dansk independent produktion, der vil fortælle en masse, og langt hen af vejen lykkedes det også. Et must hvis man har hang til low budget produktioner.

Den smukke og frække Nina (Laura Bach) er kæreste med drugdealeren Johnny (Tao Hilbebrand). Johnny er bestemt ikke den skarpeste kniv i skuffen, og chancen for at han engang bliver skarp er meget lille. Han elsker nemlig selv at tage de stoffer, han kører ud med, og er pænt ligeglad med hans ellers meget sexede og forføriske kæreste.
En dag bliver Nina overfaldet og forsøgt voldtaget, men heldigvis bliver hun reddet af Monella (Sira Stampe), og sammen knytter de stærke bånd. Monella er meget fokuseret på selvmord og hun har det ikke nemt. Men en kærlighed spirer imellem de to, og samtidig udtænker de en plan for, hvordan de kan stjæle de penge, som Johnny tjener ved at sælge stoffer. Det bliver ikke nemt, for snart er de involveret i forræderi og en skæbne der uundgåeligt venter på dem.

No Right Turn blev i 2009 udvalgt til at have premiere på den Københavnske Filmfestival CPH:PIX, og det har den bestemt fortjent.
Den er endnu et bevis på, at hvis man vil noget rigtigt meget, og virkelig brænder for det man laver, så skal det nok bære frugt. Instruktøren David Noel Bourke der samtidig er manuskriptforfatter har tydeligvis brændt for sit projekt, og det ses. Desværre er det som om historien vil for meget, den trækker i en del forskellige retninger, og dette ender en smule forvirrende. Filmens engle tema og mystik og drømmeagtige scener kunne der sagtens have været meget mere af, for disse scener fungere perfekt. David Noel Bourke's forbilleder og stil kan godt sammenlignes med den Engelske instruktør Guy Ritchie, og de produktioner han står bag. No Right Turn har et farverigt person galleri og mange skøre setups, og er samtidig krydret med en frisk dialog.

No Right Turn er indspillet på Engelsk med Danske skuespillere. Hvorfor dette valg er truffet ved jeg ikke helt. De fleste skuespillere klare det udmærket, men indimellem skinner det desværre alt for tydeligt igennem, at det er Danske skuespillere, der med deres slidte skole-engelsk forsøger at hakke sig igennem deres replikker. Ærgerligt at filmen ikke er indspillet på Dansk, når alt andet i den nu engang er Dansk.

No Right Turn kan anbefales til folk, der vil følge med i hvad der foregår i den Danske Filmundergrund, eller hvis man simpelthen er blevet træt af dumme Danske folkekomedier, No Right Turn har nemlig lidt af det hele. Spænding, humor og et super fedt soundtrack, og samtidig er den et fint bevis på, at det ikke behøves at koste millioner af kroner, at lave en spillefilm i Danmark. Bliver spændende at se hvad holdet bag finder på næste gang.

Ekstramateriale.

Ekstramaterialet består et udmærket kommentarspor hvor instruktøren fortæller om scenerne undervejs. Desuden er der Bloobers, Teaser og endelig Trailer, nogle slettede scener og et kort making of program, et billedgalleri med forskelligt spændende posterart og endelig er der optagelser fra filmens premiere.

Samlet karakter for ekstramaterialet bliver 2 stjerner ud af 6 mulige.

No Right Turn er flot overført til DVD og Another World Entertainment har taget sig godt af udgivelsen. Her er filmen i helt trygge hænder. Dejligt at AWE påtager sig at sende denne film på det Danske DVD markede.
Lyden er Engelsk Dolby Digital 2.0 og 5.1 og filmen bliver præsenteret i dens oprindelige Cinemascope format.

No Right Turn kan ses med Danske og Svenske undertekster.

Filmen er venligst stillet til rådighed af Another World Entertainment.

Titel: No Right Turn.
Original Titel: No Right Turn.
Premieredato: 13. april 2010
Instruktør: David Noel Bourke.
Skuespillere: Laura Bach, Sira Stampe, Tao Hildebrand, Lars Lippert, Sami Darr, Kim Sønderholm, Mads Koudal.
Spilletid: 91 min.
Selskab: Last Exit Produktions. 2009.
Genre: Drama

banner
Overskrift Højre Block
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...
Bad Boys: Ride o...
Knox Goes Away
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskede
Inshallah en drengKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...