Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Fejø Film Festival
Svend22
Cinema Made In I...
Tyske Filmdage 2022
Oscar 2022

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Mugge & Hans Mær...
Mugge & Hans Mærkelige Hjerne billedeVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

Nocturnal Animals

20. juni 2017 af Nikolaj Sonqvist

5 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Nocturnal Animals billede

Slip natdyret løs og lad dig opsluge

Nocturnal Animals, eller som den hedder på dansk; Natdyr, er en psykologisk thriller med de to Oscarnominerede skuespillere Amy Adams og Jake Gyllenhaal i hovedrollerne. Filmen er skrevet og instrueret af modeskaberen Tom Ford, der tidligere har stået bag den anmelderoste film A Single Man (2009).

Filmen handler om den ulykkelige galleriejer Susan (Adams), der modtager et romanmanuskript fra sin eksmand Edward (Gyllenhaal), som hun forlod 20 år tidligere, sammen med en invitation til at mødes til middag. Imens Susans eget ægteskab med sin flotte, men utro forretningsmand Hutton er køligt og uden kærlighed, bliver hun opslugt af romanen, som både er dedikeret til hende og navngivet efter Edwards øgenavn til hende.

Bogen er en voldsom og brutal fortælling, der fører til nådesløs hævn og selvom Susan betragter romanen som en åbenlys skarp kommentar til ægteskabet med Edward, kan hun ikke lægge den fra sig, da den tvinger hende til at genoverveje de valg, hun har taget og den kærlighed hun lagde fra sig dengang og som ikke er til stede i nuet.

Nocturnal Animals er baseret på Austin Wrights roman ”Tony and Susan” (1993) og filmen vandt Jury-prisen på filmfestivalen i Venedig og var foruden nomineret til både BAFTA og Golden Globe.

Filmen blander drama og thriller-elementer med kunstfilm. Den har både en meget mørk og dyster tone over sig samtidig med et solidt vedkommende plot, der både pirrer og ægger intenst. Billedsiden er nærmest Lynchs, mens fortællingen er krøllet, dybsindig og inspirerende og nærmest Cronenberg.

Michael Shannon modtog fortjent en Oscar-nominering for sin rolle som Bobby Andes og i det hele taget understreger Tom Ford med Nocturnal Animals, sit kæmpe talent som personinstruktør og visuel mester. Denne film skal ses!

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
Universal Pictures.

Titel: Natdyr
Original Titel: Nocturnal Animals
Premieredato: 23. maj 2017
Instruktør: Tom Ford
Skuespillere: Amy Adams, Jake Gyllenhaal, Michael Shannon, Isla Fisher, Armie Hammer, Aaron Taylor-Johnson, Karl Glusman, Ellie Bamber
Spilletid: 112 min.
Selskab: Focus Pictures, Universal Pictures, 2016
Genre: Drama , Thriller
Link: http://focusfeatures.com/nocturnalanimals


banner
Overskrift Højre Block
Hvor Flodkrebsen...
Verden er uskarp
Triangle of Sadness
Ticket to Paradise
Pinocchio (Disney+)
Chiaras Valg
Europa
Kærlighed For Vo...
Anatolian Leopard
UdvandrerneKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...