Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Bodilprisen 2023...
Spansk Doña Zine...
Robert Nominerin...
Franske Filmmandage
Fejø Film Festival

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Bamse
Bamse billede

Meter I Sekundet


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Blu-Ray anmeldelse

Pacific Rim Uprising

14. september 2018 af Nikolaj Sonqvist

2 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Pacific Rim Uprising billede

Ligeså åndsfraværende som en Kaiju

Rebellen Jake Pentecost (John Boyega) var engang en lovende Jäger-pilot ligesom hans berømte far, som ofrede sit liv og reddede verden fra “Kaiju”-monstrene.
Jakes mislykkede kub på at stjæle reservedele giver ham i ballade igen og pludselig befinder han sig i en uautoriseret og hjemmebygget Jäger-robot lavet af den kun 15-årige Jäger-hacker, Amara (Cailee Spaeny).

Jake og Amara bliver anholdt og tvunget i militærtjeneste. Her kommer Jake, sammen med sin tidligere anden-pilot Lambert (Scott Eastwood), hurtig i kamp mod en anden illegal Jäger i Sydney og snart bryder helvedet løs igen.

Måske er Kaiju-monstrene ikke helt udryddet alligevel…

Jake lever i skyggen af sin far, som reddede verden for 10 år siden i Pacific Rim (2013). Jake forsøger at være en anden, men både fortiden og skæbnen vil det anderledes. Da han kommer tilbage til militæret finder han hurtigt sin rolle igen og snart bliver han tvunget til at fylde sin fars sko ud.

Ingen oprejsning
Hvorfor skal man så se Pacific Rim Uprising? Udelukkende fordi, at det skal man ikke. Det er masser af robotter, der smadrer hinanden. Masser af rumuhyrer, der smadrer robotter. Der er masser af militært mamo-jambo-taktik-snak og masser af højrøstede råb med klichéfyldte jargoner. Og selvfølgelig masser af plastik-effekter, der får det hele til at ligne en computeranimeret shampooreklame til robotter.

På karaktersiden er der ligeledes fyldt godt op af kopivarer fra filmhistoriens ABC-arketyper. Helten der må ofre sig for ’the greater good’ og den onde mand, som bare vil smadrer hele verden for ingen grund. Selvfølgelig er der en skør professor, som eksperimenterer med kaiju-blod til at kunne få Jägerne til at flyve med løfteraketter og lad os kaste en 15-årig pige ind i kampen, så v får tween-publikummet med.

Pacific Rim Uprising når ikke den første film til sokkeholderne. Hele historien er bare en undskyldning for at kunne vise robotter og monstre i clinch med hinanden igen. Der er sparret på karakteruddybning, historiefortælling og magi. I stedet er filmen ligeså hjerteløs og åndsfraværende som en Kaiju og ligeså kunstig som en Jäger.

Filmen er venligst stillet til rådighed af:
Universal Pictures.

Titel: Pacific Rim Uprising
Original Titel: Pacific Rim Uprising
Premieredato: 9. august 2018
Instruktør: Steven S, Deknight
Skuespillere: Burn Gorman, Charlie Day, Rinko Kikuchi, John Boyega, Scott Eastwood, Karan Brar, Tian Jing, Adria Arjona, Cailee Spaeny, Jin Zhang, Wesley Wong, Ivanna Sakhno, Mackenyu, Lily Ji, Shyrley Rodriguez
Spilletid: 105 min.
Selskab: Legendary Pictures, DDY, Universal Pictures, 2018
Genre: Action , Sci-Fi
Link: https://www.uphe.com/movies/pacific-rim-uprising


banner
Overskrift Højre Block
Regnen skyller a...
Den blinde mand ...
Babylon
Willow (Disney+)
The Pale Blue Ey...
Ét år, én nat
Operation Fortun...
Boy From Heaven
White Noise (Net...
Copenhagen Cowbo...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...