Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Parker

28. februar 2013 af Michelle Luna Bordig

1 stjerner Skriv en kommentar

Parker billede

Historien kunne være ovre på tyve minutter, men i stedet skal vi slæbes igennem to timers kedsomhed.

Parker (Jason Statham) er en hårdkogt tyv, som lever efter sit eget princip; Stjæl ikke fra folk, der ikke har råd til at miste, og slå ikke folk, der ikke fortjener det. Parker arbejder normalt sammen med en gruppe andre tyve, men de har planlagt et stort nyt kup, som Parker ikke skal være en del af.

Da Parker ved for meget, er de nødsaget til at eliminere ham, men han overlever deres drabsforsøg, så nu vil Parker have hævn og have penge tilbage, som de stjal fra ham. Derfor begynder en jagt på hans tidligere kammerater og turen går til Palm Beach, hvor det nye store kup skal finde sted. Men på vejen møder han den nyskilte ejendomsmægler Leslie (Jennifer Lopez), som er ved at gå konkurs, og hun bliver selvfølgelig rodet ind i det hele.

Parker ligner så mange andre action film. Plottet med at tage hævn på nogen, som har snydt en, er jo alt andet end originalt og noget man har set uendeligt mange gange. Der er absolut ingen overraskelser, og historiens udvikling er åbenlys og alt for nem at regne ud. Der er heller intet godt at sige om hverken skuespil eller manuskript.

Det hele virker som om, at de har forhastet sig med at lave filmen, og derfor lavet hurtige løsninger. Og det kedelige manuskript hjælper slet ikke skuespillerne. Filmen er ikke andet end tom action. Der er intet indhold eller nogen overraskelser til at holde en interesseret.

Hvis actionscenerne bare ikke larmede så meget, ville Parker være den perfekte film at lulle sig i søvn til. Som filmen skrider fremad, sidder man og tænker på, hvorfor de ikke bare dræbte ham ordentligt i starten, så man ville være fri for at sidde og se på resten. Det ville have været den bedst mulige løsning.

Filmen er baseret på Donald E. Westlakes bog Flashfire, som er udgivet under synonymet Richard Stark. Instuktøren er den oscar-vindende Taylor Hackford (Ray) og manuskriptet er af John McLaughlin (Black Swan). Med så to dygtige mænd bag kameraet, burde det ikke gå galt, men det gør det desværre i høj grad for Parker.

Titel: Parker
Original Titel: Parker
Premieredato: 28. februar 2013
Instruktør: Taylor Hackford
Skuespillere: Jason Statham, Jennifer Lopez, Nick Nolte, Michael Chiklis, Emma Both, Webdekk Pierce
Spilletid: 118 min.
Selskab: Scanbox, 2013
Genre: Action , Thriller
Link: http://parkermovie.com/

banner
Overskrift Højre Block
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskede
Inshallah en dreng
The Garfield Movie
ABOUT DRY GRASSES
PIGEN DER FORTAL...
The Fall Guy
Paranoia (Blockb...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...