Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline
Cinema Made In I...

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

The Hunger Games...
The Hunger Games: The Ballad Of Songbirds & Snakes billede

Saw X


Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Pingvinerne fra Madagascar

18. december 2014 af Astrid Maan Thomsen

4 stjerner Skriv en kommentar

Pingvinerne fra Madagascar billede

Velkommen til de sødeste små pingvinspioner, som er klar til at tage ud på et actionfyldt eventyr. Og det er tydeligt at disse pingviner kan mere end at smile og vinke...

Vores allesammens ynglingspingviner er tilbage i et 3D-actioneventyr, som har flere gadgets og rappe replikker end alle James Bond-filmene tilsammen.

For når der kommer ondt blod mellem dyr, bliver det hurtigt meget vildt, farligt og endnu mere sjovt.

I Pingvinerne fra Madagascar møder vi spionerne Skipper, Kowalski og Rico. De vælger at bryde fri fra deres pingvinflok for at følge efter et æg, som viser sig at være den nuttede Rekrut. Sammen tager den nydannede agent-firkløver ud på mange eventyr, men under et af disse, ender de i kløerne på blæksprutten Dr. Octavius Brine, eller Dave, som er hans rigtige navn, og Dave har en yderst ond plan i vente for alle pingviner i verden. Sammen med undercover-organisationen Nordenvinden er det nu op til pingvinerne at stoppe Dave, og redde ikke bare alverdens pingviner, men også dem selv.

Det er nok de fleste af os som genkender de søde pingviner fra Madagascar-filmserien, og disse små skrappe karle fortjener i den grad at få en hel film kun for dem. For når de er ude på eventyr er det tydeligt at hverken jorden eller luften kan føle sig sikker.

Denne 3D-animationsfilm er et hylende morsomt eventyr, som beviser at decemberfilm bestemt ikke altid behøver at have nisser og julepynt i sig. Pingvinerne fra Madagascar er elegante på en samtidig klodset Mr. Bean måde, og det var umuligt ikke at sidde med et smil på læben hele filmen igennem.

De danske stemmer er velvalgte og lever sig alle godt ind i deres roller. Henrik Prip (Skipper) har en overraskende stærk karakterstemme i forhold til de mere bløde roller som man er vant til at se ham i (Lærkevej, Forbrydelsen).

Hele Danmarks Orla Frøsnapper Allan Olsen lægger stemme til den übernuttede pingvin Rekrut, og hans lidt skingre og overivrige toneleje gør, at han virkelig giver tiltro og elskelighed til den lille Rekrut, som bare så gerne vil være et fuldgyldigt medlem af gruppen.

Niels Olsen (Den eneste ene, 1999) spiller den onde blæksprutte Dave, og han er faktisk imponerende god som gal og ondskabsfuld blæksprutte, men når man opdager, at det er superstjernen John Malkovich, som lægger stemme til Dave i den originale udgave, er det umuligt ikke at ønske, at man kunne have hørt det i stedet. Dette er fordi John Malkovich har en stemme, der kan være blød som silke og samtidig dryppe af sarkasme og indestængt vrede. En perfekt skurkestemme!

Dette er muligvis ikke en film, som man vil huske særligt længe efter man har set den, men det er god underholdning til en familieaften eller en tur ude med vennerne. Og selvom den første Madagascar-film kom tilbage i 2005, kan man stadig presse citronen med en film som denne, og sikkert stadig have nogle få dråber tilbage endnu.

Høj luffe til alle!

Titel: Pingvinerne fra Madagascar
Original Titel: Penguins of Madagascar
Premieredato: 18. december 2014
Instruktør: Eric Darnell, Simon J, Smith
Skuespillere: Henrik Prip (ENG, Tom McGrath), Lasse Lunderskov (ENG, Chris Miller), Allan Olsen (ENG, Christopher Knights), Niels Olsen (ENG, John Malkovich), Mads M, Nielsen (ENG, Benedict Cumberbatch)
Spilletid: 92 min.
Selskab: DreamWorks Animation, Pacific Data Images, 20th Century Fox 2014
Genre: Action , Humor
Link: http://youtu.be/yENhnSrRnpc
banner
Overskrift Højre Block
All of us strangers
FØR STORMEN
Drengen & Hejren
Argylle
Lærerværelset (B...
Golda (Blockbuster)
Pot-au-feu: Veje...
Fargo season 5 (...
Stockholm Bloodbath
THE ZONE OF INTE...KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...