Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Den Grænseløse
Den Grænseløse billede



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Plague Town

1. november 2009 af Henrik Andersen

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Plague Town billede

Plague Town er ment som en hyldest til klassiker i sin genre, men ender desværre med at blive en knap så spændende omgang. Den holder ikke helt hvad den lover.

Mor, far og deres 2 teenage døtre, Jessica og Molly, er på ferie i Irland. De er langt væk fra Guds Eget land, og derfor beslutter de sig for at få noget helt specielt ud af deres ferie. De tager på vandretur i det Irske højland, og håber de kan nå bussen tilbage til byen samme aften. Med på turen er Jessicas ferie flirt, en af de lokale fra byens pub. Desværre trækker vandreturen ud, og de når ikke bussen hjem. Heldigvis påtager Jessicas date at finde vej hjem, og de begynder at gå. Men da mørket sænker sig over de irske skove, føler de sig pludselig iagttaget og forfulgt. De søger ly i en forladt bil, der mystisk nok holder på en øde skovvej. Men ingen er sikre, og den Amerikanske familie må snart indse, at de blot er bytte i en stører jagt, der netop er blevet skudt i gang.

David Gregory har lavet et bud på en moderne horrorfilm, der trækker rødder tilbage til Texas Chainsaw Massacre og andre klassikere fra 70'erne og 80'erne. Det hele starter godt og spændende, og man er virkelig interesseret i hvad det er for nogle underlige mennesker /væsner der gemmer sig i de Irske skove. Desværre mister man hen imod slutningen interessen, og Plague Town ender med at blive middelmådig underholdning, i en genre der i disse år virkelig trænger til en vitamin indsprøjtning.

Selvom David Gre-gory har Gory indkapslet i sit efternavn er Plague Town ikke specielt splattet eller Gory. Desværre, det ville nok have været en smule mere interessant, hvis der ikke konstant blev klippet væk fra blodudgydelserne. Nogle udmærkede CGi effekter er desværre ikke nok til at holde dampen oppe for det kræsne genrepublikum.

Det er David Gregorys spillefilmsdebut, men han har en lang række af making of featuretter bag sig, og har gjort en karriere ud af at lave DVD bonusmateriale.

Plague Town er bestemt ikke dårlig, og elsker man den klassiske historie om den normale familie, der på en rejse bliver splittet op og sat på prøve, overfor en anden skør familie bestående af vanskabninger og mutanter, ja så er denne film måske noget for dig. Undertegnede vil hellere bruge lidt tid på at gense nogle af de klassikere som Plague Town er en hyldest til.

Ekstramateriale.

David Gregory har lavet en udmærket kommentarspor til Plague Town, hvorpå man kan hører hvordan han virkelig brænder for projektet. Desuden er det muligt at se en featurette om lyden i Plague Town. På ekstramaterialet kan også ses et slideshow med billeder fra filmen og filens originale trailer. Som rosinen i pølseenden har Another World Entertainment også lagt nogle af deres egne trailers på.

Samlet karakter for ekstramaterialet bliver 3 stjerner ud af 6 mulige.

Plague Town kan ses i dens oprindelige Widescreen format og lyden kan nydes i Dolby Digital 2.0 og 5.1. Af undertekster kan man vælge Danske, Svenske, Norske og Finske.

Plague Town er venligst stillet til rådighed af Another World Entertainment.

Titel: Plague Town.
Original Titel: Plague Town.
Premieredato: 13. oktober 2009
Instruktør: David Gregory.
Skuespillere: Josslyn Decrosta, Erica Rhodes, David Lombard, Lindsay Goranson, James Warke, Elizabeth Bove.
Spilletid: 88 min.
Selskab: Dark Sky Films. 2008.
Genre: Gyser





banner
Overskrift Højre Block
Monkey Man
Immaculate
Fire døtre
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...