Overskrift konkurrence


Standard facebook

Seneste artikler
Cinema Made In I...
Tyske Filmdage 2022
Oscar 2022
Cph:Dox 2022
Robertprisen 2022

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

Biograf anmeldelse

Predators

8. juli 2010 af Ole Jessen Hansen

3 stjerner Skriv en kommentar

Predators billede

Lykkes endnu et forsøg på at genoplive “Predator-serien” ?

Alle sejl er sat til. Nu skal det være. Efter at den første “Predator” film havde premiere i 1987 med gode gamle Arnold Schwarzenegger i hovedrollen, har Hollywood mere eller mindre spyttet “Predator” film ud i en lind strøm. Senest med filmen: “Aliens vs. Predator Requiem” i 2007.
Men nej, det er ikke nok. Nu skal serien genoplives..igen.

Ind på banen kommer Robert Rodriguez (From Dusk til Dawn, Desperado) som producer, og en ung talentfuld instruktør Nimrod Antal (Vacancy). De medbringer en blanding af a-klasse skuespillere som en hårdt pumpet Adrian Brody og gode gamle Laurence Fishburne, samt en række mindre kendte som Topher Grace (Tilbage til 70´erne) og min yndlingshardcore badguy: Danny Trejo (Desperado, From dusk til dawn) .

Historien er ikke kompliceret: en række uønskede soldater og kriminelle lander med faldskærm på en planet. De ved ikke hvordan de er landet på planeten, og ingen af dem kender hinanden. De eneste de har tilfælles, er deres baggrund som uønskede elementer på jorden.

De finder hurtigt ud af, at de ikke er de eneste levende væsner på planeten. De har alle været vant til at det har været dem der har jaget andre mennesker for at dræbe dem, men nu er det dem selv der er de jagede. På planeten er nemlig de frygtede Predators. Et væsen fra det ydre rum, der nyder at dræbe, og som igennem jagten udvikler sig og bliver stærkere og stærkere.

Hurtigt finder de ud af at de er i et dillemma. For at overleve blive de nødt til at stå sammen, men de ved også godt at de ikke alle kan overleve, så de er også sig selv næmest.

På planeten finder de et enkelt overlevende menneske Noland (Fishburne) som har overlevet i 10 jagtsæsoner. Med hans viden får den uofficielle leder af gruppen (Adrian Brody) en ide der kan sikre deres overlevelse imod de uovervindelige Predators.

For en anmelder der har Alien 1 og ikke mindst Alien 2 filmene som de bedste minder i denne genre, virker det som om at disse Predators film er et mislykket rip off af de først nævnte.

De fungerer desværre ikke, og det gælder også denne udgave. Adrian Brody er en rigtig god skuespiller, men som hårdtpumpet actionhelt virker han ikke rigtig.

Jeg vil til enhver tid anbefale at gå ned og leje Alien filmene istedet for at se denne film i biografen.

Titel: Predators
Original Titel: Predators
Premieredato: 8. juli 2010
Instruktør: Nimrod Antal
Skuespillere: Adrian Brody, Topher Grace, Alice Braga, Walter Goggins, Laurence Fishburne
Spilletid: 107 min.
Selskab: 20th century fox, 20th century fox, 2010
Genre: Action


banner
Overskrift Højre Block
Man vs. Bee (Net...
Elvis
Costa Brava, Lib...
The Black Phone
Playground
Obi-Wan Kenobi (...
Lightyear
Verdens Værste M...
The Hole in the ...
MenKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...