Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Project A

15. august 2006 af Søren Rasmussen

3 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Project A billede

Stilen er en anden men Project A er lige så vanvittig en pirat fortælling som Pirates of the Carribian.

Project A er en af de første i en serie af re-lanceringer af Hong Kong klassikere som Universal – Hong Kong Legends udgiver her i august. Alle ny-udgivelser er med ny-restaurerede lydspor og omfattende ekstra materiale. Vi har før omtalt Hong Kong Legends ny-udgivelser her på On-Z så ikke mere om det og videre til selve filmen.

Under det Britiske overherredømme hærger lokale pirater Hong Kong’s skibsfart, så ikke engang den engelske konsul kan håndtere problemerne. Under dette tjener Jackie Chan, som sømanden Dragon, i Hong Kong’s kystvagt. Men pga korruption og forfald nedlægges kystvagten og Dragon overføres med sine kolleger til politiet. Piraterne har nu frie hænder til at gøre på havene hvad de vil, men det vil Dragon ikke finde sig i og han slår sig sammen med gamle venner/fjender for at gøre det af med pirat truslen. Gamle venner er dog ikke altid hvad de har været og Dragons hævn bliver ikke nem.
For at gøre det af med truslen og genoprette kystvagtens ære må han snyde sine gamle chefer, infiltrere piraternes hemmelige ø og må stå ansigt til ansigt med piratkongen i en kamp til døden.

Project A er en klassisk gang Jackie Chan action med vilde stunts, kampsport og slap-stick humor. Specielt en cykeljagt gennem Hong Kongs små gader er noget af det mest fantastiske jeg længe har set. Filmen blander humor som det danske publikum typisk vil kende fra Soldaterkammerater, dog i Hong Kong stil, med pirat film, ligeledes i Hong Kong stil. Historien er overraskende spændende og trods den allesteds tilstedeværende slap-stick humor taber fortællingen aldrig tråden.

Kampscenerne er fantastiske, også i forhold til Chan’s normalt høje standard, og så er der ingen wire ballet som nyere kinesiske kungfu film ellers typisk har masser af. Chan og hans medstjerner har fyldt Project A med virkelig fantasifulde kampscener og stunts.
Det hele er ny-restaureret med original lyd og billede fixet så godt det kan lade sig gøre, til DVD. Project A indeholder også fire timers bonus materiale, bla. med audiospor og diverse interviews.

Project A er nyrestaureret med originale lydspor og et nyt spændende audiokommentar spor. Jeg giver Project A's ekstra materiale 3 ud af 6 mulige stjerner.

Filmen er venligst udlånt af: Universal
Pictures.

Titel: Project A
Original Titel: A Gai Waak
Premieredato: 15. august 2006
Instruktør: Jackie Chan
Skuespillere: Jackie Chan, Samo Hung, Yuen Biao
Spilletid: 101 min.
Selskab: Universal Studios
Genre: Action


banner
Overskrift Højre Block
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK
FØR STORMEN
All of us strangers
Drengen & Hejren



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...