Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Japansk Verdensp...
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...

Se alle artikler
Overskrift konkurrenceVi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Punch-Drunk Love (DVD)

16. september 2003 af Jesper Hintze Vildbrad

4 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Punch-Drunk Love (DVD) billede

Barry Egan er den neurotiske forretningsmand, som er undgået en tvangsindlæggelse, da omgivelserne heller ikke er helt usmittede, I denne skæve film af instruktøren bag Magnolia.

I Los Angeles har Barry Egan (Adam Sandler) startet sin egen virksomhed, og det er temmelig besynderligt hans tilstand taget i betragtning. Han lider af neuritiske tvangsforestillinger, og kunne godt bruge et par psykologer. Også grundet hans søstre, som der er syv af, om der ligger en eller anden form for symbolik i netop det tal, skal jeg ikke kunne sige. Disse søstre er med til at rive op i hans meget følsomme sind.
Han store dille er også at samle bunospoint sammen, som han blandt andet for gennem køb af kyllinger på dåse. Med de point kan han flyve billigt med American Airlines. De hober sig op på hans kontor. En tidlig formiddag, stikker han hovedet ud på hovedvejen, hvor formaet holder til huse. To biler kommer kørende, en vælter, en anden kører lige ud foran ham, en varevogn, døren skydes op, og en stiller et stueorgel, næsten for fødderne af ham, og kører videre.
Samme dag skal der holdes fest, og hans søstre ringer ustandseligt, for at høre om han kommer. Kunder og alt må vige pligten. Da han høre at en pige dukker op, en fremmed ind, skal fitness kortet pludselig fornyes. Så er det at Barry går I selvsving og ikke ved hvad han skal gøre af sig selv. Da han ankommer til festen om aftenen, som bare viser sig at være en almindelig familiesammenkomst, kunne den fremmede pige ikke komme. Men søstrene tirer ham, blandt andet med fortiden, hvor han smadrede en dør med en forhammer, og så sparker han to ruder ind. Han undskylder og må forlade festen.
En ensom aften, Barry ringer på et telefonsex nummer, og via alle mulige opslysninger, om hans telefonnummer, cprnr. Adresse og mere, får han en liderlig Georgia i telefonen, men det går lidt træt, da Barry bare vil snakke.
Om morgenen ringer hun igen, for at høre om hun måtte låne lidt penge.. Barry afviser.
Den fremmede pige Lena Leonard (Emily Watson) dukker op sammen med en af søstrene, og af en eller anden grund er hun interesseret I Barry. Hun spørger om han vil med ud at spise. Det vil han så..
Georgia ringer igen, og nu er hun truende. Hun vil sende nogen efter ham...
En hvis Dean Trumbell (Philip Seymour Hoffman) leder dette luskede D & D Madress & Furnitures, og sender fire styks blonde fyre udefter deres tilbageholdte tilgodehavende.
Barry er virkelig kommet i krydsilden, i denne skæve komedie lidt udenfor det virkelige verden..

Instruktøren paul Thomas Anderson har virkelig foretaget et interessant og modigt valg, med den ellers lidt sterotype Adam Sandler i hovedrollen, som han også gjorde i magnolia samt Boogie Nights. Sandler gør det fremragende, og rollen kræver heller ikke det store melodrama. Philip Seymour Hoffman som kun kan spille godt, hvilket han også gør i denne, får følgeskab af Emily Watson og Luis Guzmán, der er med til at trække filmen udover det melodramatiske, irnoske landskab. På trods af at filmens personer egentlig ikke er så følelsesudlande, minus aggressioner. Det er en særdeles seværdig film, der dog mangler den afgørende substans for at kunne kalde sig en klassiker.
Ekstra materiale til dvd´en er udvalgte scener, fraklip, trailer til internet, og blandt andet en sjov reklame spots, som taget fra filmen, af D & D Mattress, som for et uventet udfald...

Filmen er venligst stillet til rådighed af SF/Fox.

Titel: Punch-Drunk Love
Original Titel: Punch-Drunk Love
Premieredato: 9. september 2003
Instruktør: Paul Thomas Anderson
Skuespillere: Adam Sandler, Emily Watson, Philip Seymour Hoffman, Luis Guzmán, Jason Andrews
Spilletid: 91 min.
Selskab: Revolution Studios/SonyPictures/2002
Genre: Drama
Link: http://www.sonypictures.com
Lance og chefen Barry ude efter bonuspointene..
Lance og chefen Barry ude efter bonuspointene..
Lena og Barry og et bord...
Lena og Barry og et bord...
Pludselig en dag, står der et stueorgel ude på hovedvejen..
Pludselig en dag, står der et stueorgel ude på hovedvejen..


banner
Overskrift Højre Block
One Life
INDERST INDE 2
Til verdens ende
Wicked Little Le...
Bad Boys: Ride o...
Knox Goes Away
RYUICHI SAKAMOTO...
Fuld af kærlighed
Furiosa: A Mad M...
De uønskedeKLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...