Overskrift konkurrence


Standard facebook Følg os på instagram

Seneste artikler
Tyskefilmdage 7....
Franske Film Man...
Nye Italienske F...
Franske Film Man...
Støt Cinemaonline

Se alle artikler
Overskrift konkurrence

Den Grænseløse
Den Grænseløse billede



Vi anbefaler
Boligbasen.dk
Ligo.dk - en ven af huset

DVD anmeldelse

Rabies

4. juni 2012 af Daniel Pilgaard

2 stjerner Skriv en kommentar KØB FILMEN HER

Rabies billede

Tam Israelsk gyserfilm

Israelske horrorfilm er et sjældent syn. Måske fordi ’Rabies’ angiveligt er den første der er produceret af slagsen. I så fald burde man mene, at der ville komme et godt resultat ud af det. Det bare ikke tilfældet med ’rabies’, som originalt er fra 2010. Filmen er hverken uhyggelig, ulækker eller underholdende. Handlingen foregår udelukkende i en skov, hvor ukendte personer har sat fælder op, der er beregnet til mennesker, i stedet for vilde dyr.

Et ungt søskendepar har forvildet sig ud i skoven, hvor den ene bliver fanget i et snævert underjordisk bur. Broren løber efter hjælp, og støder ind i to kærestepar, hvor de to fyre drager med ud i skoven for at befri søsteren. De tilbageladte piger ringer efter politiet, hvor en patrulje hurtigt kommer til stedet. Den ene betjent er mere optaget af at ringe til sin kone, som tilsyneladende er ret så vred. Den anden betjent viser sig at være en afstumpet type, der hurtigt ser sit snit til muligvis at voldtage pigerne. Kaos opstår, og de jagter hinanden ude i skoven.

Så møder vi en gal mand der går rundt med den nu bevidstløse søster på skulderen, hvilket en form for skovfoged får øje på, og ender med at skyde den formodede galning ned med bedøvelsespile. Skovfogeden finder ham ikke, moderen er pist væk, hvilket han også er i resten af filmen. Noget ondt lurer ude i skoven, vi får aldrig svar på hvad, andet end det titlen indikerer. Altså en form for virus der smitter gennem kontakt med blod, og blod kommer der rigeligt af, da først alle de involverende personer, støder ind i hinanden ude i skoven.

Filmen byder ikke på mange splattereffekter, de få der dog er, er såmænd ganske professionelle udført. Teknisk formår kameraføringen og klipningen aldrig at komme op med de overraskende chok, der er obligatoriske for enhver skrækfilm. Det hænger ganske givet sammen med det kedelige plot, der på ingen måde giver mening. Uforklarlig ondskab er en velkendt ide fra mange gyserfilm, fordi det virker som et ekstra ubehageligt krydderi på tilskuerens sind, hvis man vel og mærket er blevet skræmt fra vid og sans undervejs. Det bliver man ikke af ’Rabies’, som aldrig løfter sig på et andet niveau, end blot at være en kedelig kliche.

Udover et par trailers, er der intet ekstra materiale til udgivelsen

Tak til Another World Entertainment for venligst at stille filmen til rådighed

Titel: Rabies
Original Titel: Rabies
Premieredato: 29. maj 2012
Instruktør: Aharon Keshales, Navot Papushado
Skuespillere: Danny Geva, Ania Bukstein, Ran Danker
Spilletid: 90 min.
Selskab: Another World Entertainment, 2012
Genre: Gyser


banner
Overskrift Højre Block
Monkey Man
Immaculate
Fire døtre
Civil War
Lupin III: Cagli...
HAMMARSKJÖLD
Birthday Girl
Perfect days
Ripple
KALAK



KLOVN FOREVER tr...
Blade Runner 2: ...
"Fantastic Beast...
Avengers: Infini...
Rumkapslen fra "...
Suicide Squad ti...
Superfast: Nyt k...
Trailer: Mission...
Gina Rodriguez m...
Frozen 2 officie...